Formatge cremós amb pesto

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els formatges en general són aliments molt complets gràcies al seu contingut de proteïnes, minerals com el calci i el fòsfor, i vitamines A, D i del grup B.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 2 persones

    1 manat d'alfàbrega 

    1 grapat de nous  

    1 grapat de parmesà 

    1 gra d'all  

    1 formatge de pasta tova  

    Sal 

    Pebre 

    Oli OVE  

    1 llima 

PREPARACIÓ

  1. Posem en un got batedor 1 manat d'alfàbrega, 1 grapat de nous, hi ratllem 1 grapat de formatge parmesà, 1 gra d'all petit i un raig generós d'oli OVE.  
  2. Hi afegim un pessic de sal i pebre.
  3. Ho triturem amb el braç elèctric fins a tenir una salsa de pesto granulada.
  4. Posem una paella al foc i traiem la pell superior i inferior d'un formatge tipus camembert, d'uns 240 g. Posem una mica de pebre a la pasta del formatge.
  5. Quan la paella sigui ben calenta, hi afegim el formatge.  
  6. Deixem el formatge uns minuts a la paella perquè es torri i el capgirem.
  7. Traiem el formatge de la paella i el servim amb unes cullerades de salsa de pesto per sobre. Acabem amb una mica de ratlladura de pell de llima i unes fulles d'alfàbrega fresca.
Anar al contingut