Cuscús amb gambes

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les gambes són riques en fòsfor, un mineral imprescindible per al bon manteniment dels ossos i de les dents.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    100 ml d'aigua mineral 

    80 g de cuscús 

    10 gambes pelades 

    2 mongetes tendres 

    1 patata petita 

    1/2 ceba morada 

    1 fulla de llorer 

    Julivert 

    Mantega 

    Pebre negre 

    Oli OVE 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Posem a escalfar un pot amb 100 ml d'aigua, una nou de mantega, una fulla de llorer i un pessic de sal. 
  2. Tallem a daus una patata petita ja cuita i pelada. Després la saltarem un minut en una paella amb oli calent.  
  3. Tallem a daus dues mongetes tendres i mitja ceba morada. Les afegim a la paella on hi ha la patata i també les hi saltem un minut. 
  4. Piquem julivert i l'afegim a la paella. Ho salpebrem tot. 
  5. Posem a dins d'una carmanyola de vidre 80 g de cuscús. Hi aboquem l'aigua que teníem bullint al foc, ho tapem i deixem que es cogui uns dos minuts. Després separarem el cuscús amb una forquilla. 
  6. Afegim a la paella on tenim les verdures deu gambes pelades, que saltarem uns segons. Hi apaguem el foc i aboquem el contingut a la carmanyola on hi ha el cuscús. Ho barregem. 
  7. Aboquem el cuscús en un plat, hi posem pebre negre i un raig d'oli.  
Anar al contingut