Corball amb romesco i espàrrecs verds

INGREDIENTS

  • 4 supremes de corball de 250 g cadascuna

    Un manat d'espàrrecs verds

    20 avellanes

    2 tomàquets escalivats

    3 grans d'all escalivat

    1 branquilló de julivert fregit

    1 nyora bullida

    1 llesca de pa fregit

    300 ml d'oli verge d'arbequina

    2 cullerades de postres de vinagre

    1 culleradeta de pebre vermell picant

PREPARACIÓ

  1. Per fer el romesco triturem els tomàquets i l'all escalivats, una vintena d'avellanes, la polpa de la nyora remullada, el julivert i el pa fregits, amb una mica de pebre vermell picant, vinagre i oli.
  2. Trenquem la part dura dels espàrrecs i els coem a la planxa, a foc mig, amb un rajolí d'oli, fins que quedin cuits i no cremats per fora.
  3. Fem, també, el corball a la planxa, per la part de la pell, fins que quedi gairebé cuit i es faci una crosta. Donem la volta i esperem que es faci per l'altre costat. Posem una mica de sal al corball i als espàrrecs i servim immediatament.
Anar al contingut