Copa de figues i formatge

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les figues són una fruita de finals d'estiu especialment riques en sucres, vitamines, minerals i fibra, que ajuda al trànsit intestinal.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    100 g figues 

    100 g formatge d'untar 

    30 g formatge rul·lo de cabra 

    20 g sucre 

    15 ml aigua 

    Canyella en pols

PREPARACIÓ

  1. Tallem a daus 3 figues. Les posem en un pot juntament amb 20 g de sucre i 15 ml d'aigua. Les courem 5 minuts a foc mitjà alt removent perquè no s'enganxin.  Si cal, sempre s'hi pot afegir una mica més d'aigua. Un cop cuites, les aixafarem amb una forquilla. 
  2. Tallem 30 g de formatge rul·lo de cabra, en descartem la pela i l'esmicolem. El posarem en un bol juntament amb 100 g de formatge d'untar i els barregem bé. 
  3. Posem en una copa una cullerada de la melmelada de figues, una de la barreja de formatges i ho repetim. Finalment, hi posem canyella en pols per sobre. Ja es pot servir. 
Anar al contingut