Coca mar i muntanya

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les coques són un bon recurs per a la cuina d'aprofitament. Per a un àpat bo i equilibrat, acompanyeu-les amb una amanida verda completa.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 2 PERSONES 

    2 pans de coca  

    2 botifarres  

    4 sardines  

    6 cirerols 

    1 gra d'all 

    ¿ escarola 

    Fulles de xicoira 

    Oli OVE 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

Comencem la coca coent a la brasa, o a la planxa, un parell de botifarres. 

2. Mentre les botifarres es couen, tallem per la meitat dos pans de coca sense arribar al final i les torrem a la mateixa brasa o en una torradora. 

3. Posem a escalfar una paella. Mentrestant, pelem i laminem un gra d'all. 

4.  Afegim un raig d'oli a la paella, l'all laminat i el saltem. 

5. Aprofitem per maltallar mitja escarola neta i unes fulles de xicoira. 

6. Afegim a la paella i saltem a foc viu uns minuts l'escarola i la xicoira. Un cop saltades, ho salpebrem i apaguem el foc. 

7. Un cop cuites les botifarres, les reservem en un plat. 

8. Coem a la brasa (o a la planxa) 4 sardines netes i 6 cirerols. Un cop cuits ho reservem en un plat. 

9. Muntem les coques posant un raig d'oli al pa torrat, a sobre l'escarola i la xicoira saltades, una botifarra, dues sardines cuites i els cirerols. I les coques ja estan llestes per menjar. 

Anar al contingut