Cebiche de llobarro amb magrana

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La magrana és una fruita rica en potassi molt versàtil, es pot utilitzar tant en preparacions dolces com salades.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    120 g llobarro sense pell ni espines 

    1 llima  

    1 magrana 

    1 panotxa de blat de moro cuita  

    Coriandre 

    Ceba morada 

    Blat de moro fregit gegant 

    Sal 

    Pebre 

PREPARACIÓ

  1. Tallem pel mig una magrana. En buidem una meitat i en guardem els grans en un bol. Espremem l'altra meitat i n'aboquem el suc en un altre bol. 
  2. Al bol dels grans de magrana hi afegim un quart de ceba morada tallada a juliana. 
  3. En aquest mateix bol hi afegim els grans de mitja panotxa cuita de blat de moro. 
  4. En el bol del líquid, hi afegim el suc d'una llima.  
  5. Tallem a daus 120 g de llobarro descongelat --sense pell ni espines-- que salpebrem. El posem al bol dels sucs durant dos minuts. 
  6. Passem al bol dels grans de magrana i blat de moro el contingut del bol on hi tenim el peix. També hi afegim tiges de coriandre que desfullem. Ho salpebrem tot i ho integrem. 
  7. Mal tallem blat de moro gegant cruixent i l'acabem d'afegir per sobre el cebiche. 

 

Anar al contingut