Broquetes de pollastre

  • Cuina: Arnau París
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pollastre és una de les carns més lleugeres i pobres en greix que podem trobar, sempre que li traguem la pell abans de cuinar-lo.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 1 persona

    180 g contracuixa de pollastre desossada 

    2 taronges 

    1 escalunya 

    1 gra d'all 

    Mel  

    Mostassa de Dijon  

    Julivert 

    Oli OVE 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Tallem a daus petits una contracuixa de pollastre. 
  2. Clavem els daus de pollastre en tres broquetes. 
  3. Salpebrem les broquetes. 
  4. En un bol, ratllem un gra d'all i mitja ceba. 
  5. Espremem al bol el suc de mitja taronja. 
  6. Piquem unes fulles de julivert i les afegim al bol. 
  7. Hi afegim un raig d'oli OVE. 
  8. Ho integrem bé.  
  9. Amb un pinzell, pintem el pollastre amb el marinat que hi ha al bol. 
  10. Posem una planxa a escalfar i, quan estigui ben calenta, hi marquem les broquetes de pollastre per totes les cares.  
  11. En 2 minuts, aproximadament, haurien d'estar cuites. 
  12. Mentrestant, podem acabar de fer la salsa amb el suc de l'altra 1/2 taronja, que espremem i deixem en un bol. 
  13. Afegim una cullerada de mel de mil flors i una culleradeta de mostassa de Dijon. Remenem la salsa amb una vareta manual petita. 
  14. Emplatem les broquetes i les presentem amb la salsa. 
  15. Ho acabem amb una mica de ratlladura de pell de taronja. 
Anar al contingut