Bacallà amb maionesa d'all negre
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
El bacallà és un peix blanc i, com a tal, les recomanacions apunten a menjar-ne entre tres i quatre vegades a la setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
800 g llom de bacallà dessalat
10 grans d'all negre
4 ous
1 llima
Sal
Farina
Cibulet
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Muntem 3 ous amb varetes fins que s'inflin.
- Arrebossem els lloms de bacallà, ja dessalat i sense pell, primer per farina i seguidament pels ous.
- Els fregim en oli calent i abundant.
- Posem, en un got batedor, 1 ou, oli OVE, suc de llima, 10 grans d'all negre i un polsim de sal. Ho emulsionem fins que tinguem la maionesa feta.
- Emplatem el bacallà arrebossat, amb una mica de cibulet que tallarem ben menut, i l'acompanyarem d'aquesta maionesa.