Arròs amb verdures

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'arròs és un aliment ric en hidrats de carboni de lenta assimilació, ideal per a dies d'activitat intensa.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA 

    180 g arròs rodó  

    50 g pèsols congelats 

    3 cors de carxofa en conserva 

    1 gra d'all 

    1 bitxo fresc 

    1 culleradeta cúrcuma 

    Menta fresca 

    Vinagre de Mòdena 

    Pebre negre 

    Oli OVE 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Escalfem una paella. Mentre agafa temperatura, tallem per la meitat 3 cors de carxofa en conserva. 
  2. Afegim un raig d'oli a la paella i marquem les carxofes. Mentrestant aprofitem per laminar un gra d'all que hem pelat. 
  3. Reservem les carxofes marcades en un bol.  
  4. Saltem l'all laminat a la paella. Quan ha agafat color, pugem el foc de la paella i afegim 50 g de pèsols congelats. Els saltem un parell de minuts. 
  5. Agafem un bol petit o una tassa. Hi afegim un bon raig d'aigua i una cullerada de cúrcuma. Ho barregem amb una cullera. 
  6. Afegim a la paella 180 g d'arròs blanc cuit i a continuació la barreja d'aigua i cúrcuma. Ho coem uns minuts fins que l'arròs quedi hidratat. 
  7. Afegim a la paella unes gotes de vinagre de Mòdena, un polsim de sal i unes voltes de pebre. Remenem per integrar-ho. 
  8. Tallem a microbrunesa un bitxo fresc i l'afegim a la paella. Integrem i apaguem el foc. 
  9. Emplatem l'arròs, afegim les carxofes marcades i unes fulles de menta. I ja tenim un plat on hem aprofitat un arròs ja cuit i ben acompanyat d'una conserva i un congelat. 
Anar al contingut