La cantant Kylie Minogue actua dissabte al Festival Cruïlla

Kylie sempre serà la Charlene de "Veïns"

Ja fa anys que Kylie Minogue és reina entre les reines del pop. No en tenim cap dubte i, aprofitant que dissabte 6 de juliol és cap de cartell al Festival Cruïlla, ens ha agafat la nostàlgia i ens l'hem tornada a imaginar en el paper de Charlene Mitchell a "Veïns" ("Neighbours"). Així és com la vam conèixer, amb 17 anys. Recordeu la careta de la sèrie?

Anna Garcia Lozano

La sèrie "Veïns" ("Neighbours"es va començar a rodar l'any 1985 i TV3 la va estrenar el 2 de febrer de 1989. El personatge de la Charlene Mitchell era el d'una noia temperamental amb problemes de relació amb la seva mare. Treballava de mecànica de cotxes i els seus cabells rinxolats reflectien el "look" de tota una época.

La sèrie es va emetre a TV3 fins al 28 de juny de 1996. Durant set anys, els espectadors van seguir la vida de tres famílies que vivien a Ramsay Street, al barri fictici d'Erinsborough. Allà també vam conèixer altres artistes coneguts de l'época, com el cantant Jason Donovan (el seu personatge, Scott Robinson, era la parella de Charlene) o l'actor Guy Pierce (que posteriorment va protagonitzar títols com "Les aventures de Priscilla, reina del desert", "L.A. Confidential" o "Memento").

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut