Kylie sempre serà la Charlene de "Veïns"

Ja fa anys que Kylie Minogue és reina entre les reines del pop. No en tenim cap dubte i, aprofitant que dissabte 6 de juliol és cap de cartell al Festival Cruïlla, ens ha agafat la nostàlgia i ens l'hem tornada a imaginar en el paper de Charlene Mitchell a "Veïns" ("Neighbours"). Així és com la vam conèixer, amb 17 anys. Recordeu la careta de la sèrie?
Anna Garcia Lozano Actualitzat

La sèrie "Veïns" ("Neighbours"es va començar a rodar l'any 1985 i TV3 la va estrenar el 2 de febrer de 1989. El personatge de la Charlene Mitchell era el d'una noia temperamental amb problemes de relació amb la seva mare. Treballava de mecànica de cotxes i els seus cabells rinxolats reflectien el "look" de tota una época.

La sèrie es va emetre a TV3 fins al 28 de juny de 1996. Durant set anys, els espectadors van seguir la vida de tres famílies que vivien a Ramsay Street, al barri fictici d'Erinsborough. Allà també vam conèixer altres artistes coneguts de l'época, com el cantant Jason Donovan (el seu personatge, Scott Robinson, era la parella de Charlene) o l'actor Guy Pierce (que posteriorment va protagonitzar títols com "Les aventures de Priscilla, reina del desert", "L.A. Confidential" o "Memento").

VÍDEOS RELACIONATS
El més vist
Anar al contingut