Ves pensant quina de les onze parelles guanyarà "La travessa"
Ves pensant quina de les onze parelles guanyarà "La travessa"
QUEDA'T AMB LES CARES

Com són les onze parelles concursants a "La travessa: expedició Mediterrani"?

Els concursants ja compten els dies per a l'inici del reality d'aventures més exigent de Catalunya, que començarà el 25 de setembre des del cap de Creus. Quina de les parelles s'emportarà el premi?

Comença el compte enrere! Les onze parelles que participaran en "La travessa: expedició Mediterrani" ja ho tenen tot preparat per començar a competir i sotmetre's a un nou repte majúscul que els portarà a travessar Catalunya de nord a sud, des de la frontera amb França fins al delta de l'Ebre.

Més de 300 quilòmetres d'aventura amb proves per terra, mar i aire amb un únic objectiu per als concursants: arribar els primers a la platja de Migjorn (Terres de l'Ebre) i guanyar els 20.000 euros de premi! Qui serà la parella guanyadora?

Què us sembla, doncs, si els coneixem una mica per començar a escalfar motors de cara al 25 de setembre? Veureu que hi ha de tot: amics de tota la vida, parelles sentimentals, germans, mare i filla o, fins i tot, neboda i tiet! Va, que torna l'adrenalina!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)


El Melci (28 anys) i la Júlia (20 anys): germans

El Melci i la Júlia són dos germans mallorquins. La diferència d'edat sempre ha marcat la relació. Ell se'n va anar a estudiar fora quan ella era petita i des de llavors no han tornat a viure junts. "La travessa" és una prova de foc: 24 hores al dia, braç a braç... i sense discutir. Missió impossible per a dues persones que es defineixen com la nit i el dia.

Un és controlador, afectuós i poruc, i l'altra, independent, freda i apassionada de les aventures. S'han apuntat a aquest repte per obrir-se i millorar la relació. Ho aconseguiran?

El Madi (27 anys) i la Marina (25 anys): amics del poble

La Marina va néixer a Santa Perpètua; el Madi, en canvi, va créixer als campaments de refugiats del Sàhara. Dos mons oposats que van confluir fa uns anys a Ponts, on es van convertir en amics inseparables.

El Madi va arribar al poble de petit, acollit per una família de pagesos de la Noguera, i a poc a poc es va arrelar a aquesta vida. Ara no s'imagina un futur diferent del de ser pagès, com el seu pare adoptiu. És un amant de la rutina i la senzillesa que li ofereix el camp.

La Marina, en canvi, necessita emocions i aventures per sentir-se plena. Amb 25 anys ja té plaça de mestra de primària i el problema és que no sap què fer-ne, perquè no s'imagina una vida tan encarrilada.

La Laura (30 anys) i la Marta (32 anys): parella

Qui va dir que de la rivalitat a l'esport no en pot néixer l'amor? La Laura i la Marta es van conèixer jugant a bàsquet. Una al Barça i l'altra al Cornellà. Totes dues tenen un caràcter fort i no es rendeixen mai.

Al llarg de la seva relació, han superat tota mena d'obstacles. Juntes han après a cuidar-se i, només de mirar-se, són capaces de saber el que li passa a l'altra. Només s'han posat tres condicions a "La travessa": no sortir les primeres, no muntar una escena de matrimoni i no parlar de la vida privada. Quantes en compliran?

La Clàudia (21 anys) i la Mariona (19 anys): amigues

"Viure és urgent." Aquest és el lema de la Clàudia i la Mariona, dues amigues que es van conèixer fent classes de vela. I això, traduït al seu dia a dia, vol dir que qualsevol excusa és bona per sortir de la rutina. Els espanta la gent que amb 20 anys ja té la vida encaminada. O que està enganxada a les pantalles. Per a elles, el mar i la muntanya passen davant de tot. La Mariona és impulsiva, mentre que la Clàudia és més reflexiva. Dos caràcters diferents que deixaran uns quants moments explosius.

La Marta (52 anys) i la Clàudia (28 anys): mare i filla

La Clàudia és la filla gran de la Marta. La seva relació ha estat plena d'alts i baixos. La depressió postpart, una adolescència complicada... Però ara tot això és aigua passada. Es defineixen com a pallasses i escandaloses.

Tenen tanta complicitat entre elles que no hi ha filtres a l'hora de dir-se les coses. Venen a "La travessa" a recuperar el temps perdut i a enfortir la relació. Les seves pors? La bicicleta, l'edat (la Marta és de les més grans) i, sobretot, el fet d'estar tot el dia amb els cabells molls i sense assecador.

El Tafalla (33 anys) i el Cirera (25 anys): amics de curses

Diuen que a la vida les coses no passen per casualitat. El Tafalla es volia apuntar a "La travessa", però no trobava ningú. Una tarda va sortir en bici, es va creuar amb el Cirera i d'allà en va sorgir un vídeo que els ha portat fins aquí. Tots dos estan molt orgullosos de venir de les Terres de l'Ebre. Porten l'esport a la sang.

El Tafalla va formar part de la selecció espanyola de rem i el Cirera ha fet de la muntanya la seva professió. S'han apuntat a aquesta aventura per xalar, com diuen ells, per gaudir de cada moment. Un huracà d'energia que donarà alguns dels moments més divertits de "La travessa".

El Joan (32 anys) i la Mertxe (33 anys): amics de la universitat

Tots dos es defineixen com a persones competitives. Tant és així que a la universitat sempre estaven pendents de quina nota treia l'altre. Van estudiar medicina i ara treballen de cardiòleg i anestesista.

Per la seva professió, estan molt acostumats a viure amb estrès i a prendre decisions difícils en qüestió de segons. El que potser no tenen tant per la mà és com gestionar dos caràcters forts que sempre volen tenir la raó. Diuen que són bons en l'estratègia. Ja veurem què passa quan "La travessa" els posi entre l'espasa i la paret.

La Carla (30 anys) i el Jordi (51 anys): neboda i tiet

La Carla i el Jordi s'han apuntat a "La travessa" per reivindicar-se. Han passat mitja vida a l'ombra de la família. Ella és filla d'en Domènec Torrent, la mà dreta de Pep Guardiola, i el seu marit és l'Oriol Paulí, jugador professional de bàsquet.

En el cas del Jordi, el seu germà és campió mundial de patinatge. Ara diuen que ha arribat el seu moment: "No som bons en res, però ens complementem molt bé. I a vegades, les sorpreses venen dels que menys t'ho esperes."

L'Adams (32 anys) i la Mireia (35 anys): parella

No fa ni un any que van tenir el seu segon fill i ja s'han embarcat en una nova aventura. L'Adams i la Mireia volen demostrar que hi ha vida més enllà de ser pares.

Ell porta un gimnàs a Cardedeu. D'adolescent era un ni-ni de manual fins que va descobrir que podia fer de l'esport la seva professió. Un canvi en què la Mireia va tenir molt a veure. Ella es defineix com una persona impulsiva i amb molta energia que no es penedeix mai de les decisions que pren. Serà així al reality?

El Xavier (63 anys) i el Joan (66 anys): amics

Ells són els més veterans d'aquesta edició. El Xavier té 63 anys i el Joan, 66. Però qui ho diria veient les aventures que fan per mig món. Es coneixen des que eren adolescents i han fet de tot a la muntanya: des de pujar els cims de mig món fins a vestir-se d'esmòquing per escalar les agulles de Montserrat i fer-se una foto jugant a escacs. Són el que el Joan anomena "xavierades", idees esbojarrades per sortir de la rutina.

Perquè si una cosa defineix aquests dos amics és la passió pels reptes. Una actitud tan vital que de seguida es guanyaran l'estima de tots els rivals.

L'Ignasi (23 anys) i el Jordi (23 anys): amics d'infantesa

L'Ignasi i el Jordi són competitius en tot. Si un d'ells fa quinze flexions, l'altre n'ha de fer vint. Per a ells, el gimnàs és una part important de la vida. Però darrere d'aquesta imatge de "sobrats", com es defineixen ells, hi ha molt més. Una experiència traumàtica a la muntanya els va marcar de per vida i des de llavors l'un és el suport de l'altre. El pitjor defecte: la tossuderia; un torrent d'energia que hauran de saber canalitzar si volen arribar lluny a "La travessa".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut