Si ens fa aquests ullets, vol dir que la cita ha anat bé... oi?
Si ens fa aquests ullets, vol dir que la cita ha anat bé... oi?
DE QUI T'ENAMORARÀS?

"Cites Barcelona" torna el 16 d'octubre a 3Cat: així serà la segona temporada

Els protagonistes d'aquesta nova temporada són actors i actrius del nivell d'Anna Castillo, Yolanda Ramos, Bruna Cusí, Ricardo Gómez, Aina Clotet i Alfons Nieto, entre molts altres

Després d'una primera temporada que ens va deixar amb ganes de molt més, "Cites Barcelona" torna amb nous capítols a partir del 16 d'octubre a 3Cat. La sèrie segueix fidel a la seva essència: diversos personatges es trobaran cara a cara després d'haver-se conegut per Internet. Alguns busquen amor, d'altres, sexe; o senzillament algú que els allunyi de la soledat.

De Yolanda Ramos a Óscar Casas

Un dels valors que distingeix una sèrie com "Cites Barcelona" és la varietat i qualitat del repartiment. Aquesta temporada els capítols són protagonitzats per actors i actrius del nivell d'Anna Castillo, Ricardo Gómez, Natalia Tena, Yolanda Ramos, Alfons NietoElisabet CasanovasAina ClotetÓscar Casas o Bruna Cusí.

El repartiment el completen cares ben conegudes com Adrián Lastra, Leonor Watling, Verónica Echegui, Asier Etxeandia, Margarida Corceiro, Fran PereaAsia Ortega, Aitor Luna, Tomy Aguilera, Lola Rodríguez, Jorge Suquet, Mara Jiménez, Betsy Túrnez, Joan Solé, Emma Arquillué i Arnau Puig.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut