Cada dia, i fins dijous, estrenarem un nou tema

Exclusiva digital: Miki Nuñez converteix el seu "Celébrate" en "Celebrem" per al disc de La Marató

"Celebrem", de Miki Nuñez, és la tercera cançó que presentem en exclusiva del disc de La Marató. És una versió que el mateix cantant terrassenc ha fet del seu èxit "Celébrate"

El disc i el llibre del 2019 de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio es presentaran, oficialment, aquest dijous 14 de novembre. Serà en una gala que es farà a l'emblemàtica sala La Paloma de Barcelona, que torna a obrir les portes. Aquest dia es coneixeran tots els artistes i temes que formaran part del disc d'aquesta edició i també les històries que inclourà la nova edició del llibre.

La tercera cançó del disc que es presenta és "Celebrem", de Miki Núñez. El jove cantant de Terrassa, conegut pel seu pas per la televisió en un concurs de cantants i també per la seva participació a Eurovisió, ha iniciat la carrera discogràfica amb un àlbum de debut, "Amuza". "Celébrate" ha estat un dels seus èxits i ara, per al disc de La Marató, n'ha creat una nova versió en català. Si la versió original era un crit a favor de superar les ferides de l'amor, "Celebrem" és un cant per celebrar la vida i superar tota malaltia.

La segona cançó que hem avançat en exclusiva ha estat "Ballant en la foscor". Miquel Fernández, un actor de musicals inqüestionable, i Gabriela Richardson, una de les promeses del pop barceloní, versionen el conegut "Perfect" d'Ed Sheeran.

La primera cançó del nou disc estrenada del disc de La Marató per TV3 ha estat "Llum de la vida", interpretada per Victòria Riba, Mariona Castillo i el Cor Jove de l'Orfeó Català. Es tracta d'una versió del conegut "Allegria", el tema de l'espectacle del Cirque du Soleil.

El disc de La Marató es vendrà el diumenge 1 de desembre, al preu de 10 euros, amb vint històries que proposen reconèixer musicalment els sentiments que generen els milers de malalties que es recullen sota el nom de "malalties minoritàries". A més, el disc de La Marató compleix 15 anys i ho celebrarà amb novetats destacades.

Pel que fa al llibre, la dotzena edició també presenta novetats respecte a anys anteriors. En sortiran a la venda 12.000 exemplars al preu de 10 euros.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut