Lluis Homar a "Anomalous"
Lluis Homar a "Anomalous"
Dimarts, 21.55, al 33

El thriller "Anomalous", a "Estrenes 33"

DIMARTS, 21.55, AL 33 "Estrena 33" torna amb un thriller psicològic amb elements sobrenaturals. "Anomalous" narra la història d'un jove que mor de forma violenta a la banyera de casa seva. La seva mort obrirà una investigació que resultarà ser del tot sorprenent.

La pel·lícula d'Hugo Stuven arrenca amb la mort del protagonista, en David (Edgar Fox), un jove esquizofrènic en tractament psiquiàtric. El Dr. Friedhoff (Lluis Homar), psicòleg d'en David, li proposa una nova teràpia per demostrar-li que tot el que li passa és fruit de la seva imaginació: gravar-se durant una setmana amb una càmera. Però alguna cosa va malament i acaba mort a la banyera. S'ha suïcidat?

El film s'explica des de dos punts de vista, un en forma de flashbacks a través de les gravacions de la càmera en mà que fa servir el jove David, i l'altra que representa el moment present, la de l'interrogatori de l'agent espacial de l'FBI Mia Kesington (Cristy Escobar), que no se sap ben bé quines tècniques fa servir ni com actua. El llargmetratge vol indagar en la ment humana i planteja el fet de si algú és capaç d'esborrar un record de la ment d'una persona.

"Anomalous" s'ha rodat en anglès i està ambientat a Nova York i a Barcelona. El llargmetratge va obtenir el Premi Bronze al Worldfest-Houston International Film & Video Festival, en la categoria de suspens/thriller d'aquest any. És una producció de Numérica Films i Visionatv, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, el suport de l'ICAA i el finançament de l'ICO.

TRÀILER

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut