Ampli seguiment del Barça-Reial Madrid, a Esport3
Avui, a partir de les 16.00

Ampli seguiment del Barça-Reial Madrid, a Esport3

Seguiment especial, al llarg del dia, de tota l'actualitat informativa al voltant del partit de Lliga entre el Barça i el Reial Madrid, que a l'octubre es va ajornar

Esport3 començarà a les 16.00 una programació especial que s'allargarà fins a les 00.30 amb motiu del clàssic que es jugarà al Camp Nou a les 20.00, i que es va ajornar a l'octubre.

A les 16.00 començarà el seguiment de tot el que estigui passant a l'"Esport club", que conduirà Francesc Sòria. De les 17.00 a les 19.00, "Zona zàping, especial el clàssic", amb un recull de les millors imatges relacionades amb els partits entre el Barça i el Reial Madrid.

A les 19.00, la prèvia del matx amb "Gol a gol", conduït, com sempre, per Xavi Valls. I a les 20.00 començarà "Minut a minut", amb Francesc Sòria i Jordi Ramos, que explicaran, en directe, tot el que passi durant l'enfrontament.

Una vegada s'acabi el partit, una segona edició del "Gol a gol" farà un resum amb el millor del matx, les declaracions dels protagonistes, les rodes de premsa dels entrenadors dels dos equips i l'anàlisi amb els col·laboradors del programa.

I, finalment, "El Club de la Mitjanit", amb Francesc Garriga, acabarà la jornada dedicada al partit entre culers i madridistes.

Anar al contingut