AJUDA

Tots els passos per poder veure el canal 300

Per poder sintonitzar el canal 300 de Televisió de Catalunya s'han de seguir una sèrie de passos. Aquí te'ls expliquem d'una manera molt senzilla.

El 300 és el nou canal digital de Televisió de Catalunya on podràs gaudir de les millors sèries d'ara i d'abans. Per poder sintonitzar-lo has de seguir aquests passos:

1. En primer lloc has de comprovar que la teva llar es troba dins de l'àrea de cobertura dels centres emissors de TDT de Televisió de Catalunya. En aquesta pàgina trobaràs totes les àrees de cobertura amb el respectiu canal d'emissió.

2. Una vegada feta aquesta comprovació, també t'has d'assegurar que la instal·lació que tens a casa teva per veure la TV (tipus d'antena, amplificadors, cable i connexions) està preparada per rebre els senyals digitals terrestre. La millora manera de fer-ho és contactant amb un dels instal·ladors homologats per la Generalitat de Catalunya.

3. I finalment, per poder veure el canal necessites adquirir un receptor digital interactiu MHP. El pots comprar en qualsevol botiga especialitzada i és molt senzill d'instal·lar.
Anar al contingut