El restaurant La Grava, del Morell, a "Cuines"
El xef del restaurant ens convida a reprendre la cuina de les àvies però amb un estil renovat. Aquesta setmana aprendrem a preparar receptes tan creatives com una crema de carabassa amb cargols de punxa o uns calamars amb allioli de tomacó.
Aquesta setmana, "Cuines" recupera plats tradicionals però amb un toc creatiu amb Gersol Ribal, cuiner del restaurant La Grava, al Morell (Tarragonès). El xef, que aposta pels productes de proximitat, ens convida a reprendre la cuina de les àvies amb un estil renovat.
Dilluns començarem per les postres, amb uns bombons de raïm i xocolata. Seguirem, dimarts, amb uns calamars amb allioli de tomacó i trinxat de patata, i dimecres, carquinyolis i gelat d'avellana amb crema cremada.
Ens acomiadarem del cuiner d'aquesta setmana amb la crema de carabassa amb cargols de punxa, per casar la tardor amb un producte del Port de Tarragona.
Finalment, com cada divendres, un cuiner amateur ens portarà una proposta de casa. En aquest cas es tracta de Joan Enric Garde, de la Floresta (Sant Cugat del Vallès), que ens proposa un plat molt complet, ja que conté tots els grups d'aliments que ha de tenir un àpat principal: "xupa-xups" de pollastre acompanyats de verduretes. I tot, com cada divendres, amb ingredients ecològics.
Dilluns començarem per les postres, amb uns bombons de raïm i xocolata. Seguirem, dimarts, amb uns calamars amb allioli de tomacó i trinxat de patata, i dimecres, carquinyolis i gelat d'avellana amb crema cremada.
Ens acomiadarem del cuiner d'aquesta setmana amb la crema de carabassa amb cargols de punxa, per casar la tardor amb un producte del Port de Tarragona.
Finalment, com cada divendres, un cuiner amateur ens portarà una proposta de casa. En aquest cas es tracta de Joan Enric Garde, de la Floresta (Sant Cugat del Vallès), que ens proposa un plat molt complet, ja que conté tots els grups d'aliments que ha de tenir un àpat principal: "xupa-xups" de pollastre acompanyats de verduretes. I tot, com cada divendres, amb ingredients ecològics.