Gastronomia

El restaurant L'Oliana, de Barcelona, a "Cuines"

El xef del restaurant ens ensenya a preparar plats del restaurant que formen part del receptari tradicional, com una porrusalda de bacallà, un fricandó amb moixernons o un pollastre de pagès en escabetx.

Aquesta setmana s'estrena al programa "Cuines" el restaurant L'Oliana, que ha fet 25 anys a Barcelona. El xef Josep Lluís Olivé ens presentarà receptes d'una cuina que ha estat reconeguda per la Marca Cuina Catalana, que valora la presència a la carta de plats del receptari tradicional.

Dilluns començarem amb porrusalda de bacallà. Dimarts aprendrem a fer crema de llimona amb galeta, unes postres lleugeres per a l'estiu. Dimecres cuinarem fricandó amb moixernons. I dijous, prepararem pollastre de pagès en escabetx.

Com cada setmana, acabarem amb l'espai de cuina de casa. Aquesta vegada ens visita la Teresa Sanfeliu, una economista de Sabadell que, per un dia, canviarà la calculadora pels fogons del plató. Ens prepararà salmó marinat amb espinacs "baby" i vinagreta de poma, un plat ideal per rebre convidats a casa amb una presentació acurada.
Anar al contingut