El restaurant Els Pescadors de Llançà, al "Cuines"
El xef del restaurant, Lluís Fernández, ensenya a preparar una lasanya d'escamarlans, un bacallà gratinat amb formatge, unes gambes amb gratinat de ceps i un lluç amb escalunyes glacejades. Divendres, a l'espai "Cuina de casa", recepta de púding de pa i fruites.
Aquesta setmana, als fogons del "Cuines" s'hi couran plats de la cuina del peix del port de Llançà, i també la dolça proposta d'una penedesenca amateur.
Lluís Fernández, d'Els Pescadors de Llançà, cuinarà dilluns una lasanya d'escamarlans amb espàrrecs i xampinyons. Dimarts farà un peix que és un recurs per als dies en què les barques no poden sortir: un bacallà gratinat amb formatge, ceba confitada i pesto.
Dimecres serà el torn de les preuades gambes del port de Llançà, que el Lluís Fernández prepararà amb un gratinat de ceps. Dijous, un altre peix del cap de Creus: un lluç amb escalunyes glacejades i oli de pinyons i orellanes.
Divendres hi haurà la Irene Gelpí a "Cuina de casa", l'espai dels amateurs, on aquest any tots els ingredients són ecològics. La Irene ensenyarà als espectadors com aprofitar el pa sec amb un deliciós púding de pa i fruites.
Lluís Fernández, d'Els Pescadors de Llançà, cuinarà dilluns una lasanya d'escamarlans amb espàrrecs i xampinyons. Dimarts farà un peix que és un recurs per als dies en què les barques no poden sortir: un bacallà gratinat amb formatge, ceba confitada i pesto.
Dimecres serà el torn de les preuades gambes del port de Llançà, que el Lluís Fernández prepararà amb un gratinat de ceps. Dijous, un altre peix del cap de Creus: un lluç amb escalunyes glacejades i oli de pinyons i orellanes.
Divendres hi haurà la Irene Gelpí a "Cuina de casa", l'espai dels amateurs, on aquest any tots els ingredients són ecològics. La Irene ensenyarà als espectadors com aprofitar el pa sec amb un deliciós púding de pa i fruites.