Gastronomia

El restaurant Ébano, de Bellaterra, a "Cuines"

Tomàs Mateu, el jove xef del restaurant, ens sorprèn amb un variat i interessant menú per a la setmana: sopa de ceba amb ou escumat i pak choy, croquetes de calamar amb arrebossat japonès, bacallà a la llauna amb cigrons...

Seguint amb la voluntat de donar veu a joves cuiners amb projecció, el "Cuines" rep aquesta setmana Tomàs Mateu, el xef d'Ébano Gastro-Bar, de Bellaterra. En aquesta primera visita al programa, el Tomàs ens sorprèn amb un variat menú de sopes, peixos, croquetes i pasta molt interessants.
 
Per exemple, dilluns mateix comprovarem com orientalitza un plat clàssic i el converteix en la seva sopa de ceba amb ou escumat i pak choy.
 
Dimarts, una nova versió d'un plat molt barceloní, el bacallà a la llauna amb cigrons. Dimecres, el xef de Bellaterra ens farà unes croquetes de calamar amb un arrebossat japonès. I dijous, seguim amb la línia de marisc amb un bon plat de pasta: raviolis de llagostins amb mantega de marisc.
 
Divendres, com sempre, toca "Cuines de casa". Aquest espai que tant èxit està tenint proposa que un aficionat a la cuina defensi el seu plat predilecte: aquesta setmana és el torn de la Nuri Mataró, treballadora familiar de Mataró, que ens ofereix uns musclos a la marinera per acabar la setmana la mar de bé.
Anar al contingut