El restaurant Cal Ros, de Girona, a "Cuines"
Per acomiadar la temporada, Jordi Ribas, cuiner del restaurant, prepararà plats estiuencs amb ingredients de terres gironines, com una amanida de pollastre en escabetx, un arròs verd amb cloïsses o unes verdures d'estiu a la papillota.
"Cuines" s'acomiada fins al setembre amb una aclucada d'ulls a Girona i al País del Cava, amb el restaurant Cal Ros, de Girona, i l'amateur Ramona Torné de Sant Sadurní d'Anoia.
Jordi Ribas, cuiner del restaurant Cal Ros, preparà plats estiuencs i fets amb ingredients de terres gironines.
Dilluns farà una amanida de pollastre en escabetx. Dimarts, el julivert li donarà un toc de color molt especial a l'arròs verd amb cloïsses. Dimecres, ens embolicarà perquè provem de fer unes verdures d'estiu a la papillota. I dijous, ensenyarà com de fàcil és fer uns xuixos; els dolços més típics de Girona.
Com és habitual, el divendres no fallarà la "Cuina de casa", amb una empresària de Sant Sadurní d'Anoia, la Ramona Torné. Direm adéu a la temporada amb un bon salmó amb cava, amb productes ecològics.
Pel setembre, caldrà tenir a punt totes les carmanyoles de casa, perquè el "Cuines" tornarà amb tres setmanes dedicades a la cuina de tàper, per a adults i per a escolars.
Jordi Ribas, cuiner del restaurant Cal Ros, preparà plats estiuencs i fets amb ingredients de terres gironines.
Dilluns farà una amanida de pollastre en escabetx. Dimarts, el julivert li donarà un toc de color molt especial a l'arròs verd amb cloïsses. Dimecres, ens embolicarà perquè provem de fer unes verdures d'estiu a la papillota. I dijous, ensenyarà com de fàcil és fer uns xuixos; els dolços més típics de Girona.
Com és habitual, el divendres no fallarà la "Cuina de casa", amb una empresària de Sant Sadurní d'Anoia, la Ramona Torné. Direm adéu a la temporada amb un bon salmó amb cava, amb productes ecològics.
Pel setembre, caldrà tenir a punt totes les carmanyoles de casa, perquè el "Cuines" tornarà amb tres setmanes dedicades a la cuina de tàper, per a adults i per a escolars.