Ous amb piquillos
Ous amb piquillos
Inspiració per cuinar amb la fregidora d'aire

8 receptes d'airfryer fàcils i lleugeres per a aquest estiu

Treu el xef que portes dins amb aquestes receptes per fer amb la teva airfryer

Tens una fregidora d'aire però et falta inspiració per fer receptes originals? Si estàs cansat de reescalfar croquetes i fer patates fregides, tenim la solució! Tant si acabes de comprar una airfryer com si ja en tens una i vols treure'n més profit, aquestes 8 receptes fàcils i lleugeres per a l'estiu et descobriran noves possibilitats delicioses.

Receptes vegetarianes a la fregidora d'aire

Aquestes receptes vegetarianes són ideals per cuinar plats lleugers, frescos i nutritius durant els dies de calor. No tenen cap mena de carn, només ous i diferents formatges.

Ous amb piquillos

Aquesta recepta d'ous amb pebrots del piquillo feta a la fregidora d'aire farà les delícies de qui la tasti. No trigaràs ni una hora a fer-la i és per llepar-se'n els dits! És un plat vegetarià i molt fàcil d'elaborar.

Un petit truc: pots comprar els pebrots que ja venen escalivats, t'estalviaràs temps i el resultat serà el mateix. Prova-la!, és un èxit assegurat.

Cassoleta de tomàquet i formatge

El millor d'aquesta cassoleta de tomàquet i formatge és que no hauràs de netejar la cassoleta, sinó que te la podràs menjar! Com? T'ho expliquem, la recepta és fàcil i només trigaràs prop de 30 minuts a fer-la.

Tomàquet farcit

Una altra recepta vegetariana supersenzilla i saludable per menys de quatre euros per persona. Buidar i farcir un tomàquet i a l'airfryer. Més fàcil, impossible!

Prunes farcides amb festucs

Comencem amb unes prunes de temporada farcides amb festucs, una recepta fàcil i ràpida: no trigaràs més de 30 minuts a fer-la. Es tracta d'un canapè clàssic al qual li hem canviat tots els ingredients. Ho petaràs amb aquest aperitiu tan senzill i original!

A més, és molt nutritiu, ja que les prunes aporten un concentrat de vitamines, minerals i fibra considerable.

Croquetes de llenties vermelles

Pocs plats més nostrats i catalans que les croquetes. Irresistibles en totes les seves formes i gustos. I a més, aquestes croquetes de llenties vermelles són veganes!

Receptes de carn i peix en menys de 30 minuts

Les bases de les següents receptes són carns i peixos. Són ideals si vols fer plats principals ràpids; no trigaràs ni mitja hora a fer-los.

Bunyols de bacallà

Com els expliquem als avis que els bunyols de bacallà que han fet tota la vida ara els podem fer igual de bons, més ràpid i sense embrutar tant?  

No només quedaran boníssims, sinó que també seran menys feixucs, ja que no estan fregits amb oli. Prepara una airfryer per als avis per a aquest Nadal!

Conill amb patates i pastanaga

A l'airfryer es pot cuinar de tot; no t'ho creus? Mira aquesta recepta de conill amb patates i pastanaga que hem preparat al "Cuines". Només necessites l'airfryer i sis ingredients barats i fàcils de trobar amb alguna herba aromàtica al teu gust.

El resultat és espectacular i el gust exquisit, mai havia estat tan fàcil cuinar un conill amb tant èxit!

Piquillos gratinats

Pebrots del piquillo gratinats a l'airfryer farcits de carxofes, pernil salat i formatge. Què pot sortir malament? Exacte, res! Els faràs en un tancar i obrir d'ulls i són boníssims.  

És una recepta molt saludable per l'elevat contingut en antioxidants que aporten els pebrots del piquillo.

Amb aquestes receptes ja estàs preparat per sorprendre els teus convidats i a tu mateix. Et convertiràs en un cuiner de categoria gràcies a la teva fregidora d'aire i a les receptes del "Cuines".

Bon profit!

Anar al contingut