Gaudeix del teu viatge sense sorpreses

Set trucs per no facturar la maleta quan vas de viatge

T'expliquem maneres enginyoses de no pagar per la maleta sense renunciar a l'equipatge

Tens un viatge programat i no vols pagar de més per la maleta? Descobreix com s'ho fan els viatgers més espavilats que esquiven les tarifes d'equipatge amb els trucs enginyosos i legals que t'ensenyem a continuació.

Recorda que les dimensions màximes permeses de l'equipatge gratuït són de 35x20x20 centímetres, l'equivalent a una motxilla o maletí molt petit, on cap molt poca roba. Per això, si et vols estalviar un bon grapat de diners, segueix els següents consells:

Consells per evitar facturar la maleta a l'aeroport

1. Crea la teva pròpia desfilada de moda posant-te tota la roba que puguis a sobre. Probablement passaràs una mica de calor, especialment a l'estiu, però t'estalviaràs un bon grapat d'euros. Capes i capes de roba mentre la teva mida augmenta proporcionalment, però no pateixis, amb aigua, aire i paciència arribaràs victoriós al teu destí.

2. Segur que no imaginaves que el coixí per viatjar es podia convertir en un espai d'emmagatzematge secret. Buida'l i, sorpresa!, ja tens un nou espai on guardar algunes samarretes o roba interior ben doblegada.

3. El duty free no és només per comprar llaminadures. Aconsegueix una bossa comprant alguna bestiesa i a dins podràs guardar-hi roba suficient per alleugerar la teva maleta.

4. Al moment de fer la maleta, comença a omplir-la per la part de baix (la més propera a les rodes) i acaba per la part de dalt. No la facis de dins cap a fora, veuràs que pots aprofitar molt millor l'espai disponible. Fixa't en aquest vídeo d'Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)

 

5. Doblega bé la roba. Fins i tot pots enrotllar les samarretes perquè ocupin la meitat de l'espai que ocuparien normalment. També pots enrotllar lots de samarreta i pantalons junts. Reinventa't!

6. Utilitza unes bosses de buit (tranquil, no valen més de 2 euros) que et permetran omplir-les de roba i, amb uns foradets que tenen en un dels extrems, podràs expulsar tot l'aire i crear el buit. Et recomanem que no planxis la roba abans de fer servir aquest truc.

7. Finalment, si t'és impossible trobar lloc per a les ampolletes (de 100 ml o menys!) o els estris de neteja personal, busca una jaqueta plena que tingui moltes butxaques i aprofita-les al màxim. Imagina't caminant per l'aeroport amb una jaqueta plena de butxaques secretes. Ningú sospitarà que portes mitja maleta allà dins!

Si després de seguir tots aquests trucs encara et resulta difícil evitar la facturació, no et desesperis! Considera invertir en una maleta compacta i lleugera, dissenyada específicament per a les mesures màximes de cabina. A més, recorda que un equipatge ben organitzat pot fer la diferència. Amb una mica de creativitat i planificació, podràs viatjar sense problemes i estalviar-te les tarifes d'equipatge.

Gaudeix del teu viatge sense sorpreses!

Anar al contingut