Tres coproduccions del SX3, nominades als prestigiosos Premis Quirino d'Animació

Les sèries "Polinòpolis", "L'Orquestreta" i "Jasmine & Jambo", coproduïdes pel SX3, han estat nominades en la categoria de millor sèrie d'animació als Premis Quirino de l'Animació Iberoamericana. I, a més, "Jasmine & Jambo" també ha estat seleccionada en la categoria de millor disseny de so i música original d'una obra d'animació.

Les tres produccions nominades són apostes del nou SX3 per a nens i nenes de les franges S3 i X3. La cerimònia d'aquesta edició dels Premis Quirino tindrà lloc el 13 de maig a San Cristóbal de La Laguna, Tenerife.

 

"Jasmine & Jambo"

Aquesta coproducció de TV3, IB3 i Teidees es va començar a emetre el 10 d'octubre, amb l'arrencada del nou SX3. Des de principis de febrer s'estan emetent a l'S3, i també estan disponibles a les plataformes digitals, els capítols de la segona temporada de la sèrie, així com el "Musicòrium", unes peces curtes d'un minut que reforcen el concepte musical explicat en cadascun dels capítols.

"Jasmine & Jambo" s'ha venut a més d'una de desena de televisions internacionals, a països com França, Islàndia o el Canadà. I s'està treballant en la coproducció, també, d'una pel·lícula de cara al 2024.

 

"Polinòpolis"

És una coproducció de TV3 amb Mago Production, TVE i Pakapaka, amb el suport de l'ICEC. També hi participen les productores Apapacho Films, des de Mèxic, i Godo Studio, des de França. S'estrenarà pròximament, està adreçada al públic de l'X3, d'entre 6 i 9 anys, i consta de 52 capítols d'onze minuts de durada. Cada capítol és una aventura que descriu l'experiència d'una "primera vegada" pròpia de l'edat, que s'afronta amb humor i idees esbojarrades.

 

"L'Orquestreta"

També està adreçada a un públic X3, d'entre 6 i 9 anys, i combina contingut didàctic amb l'entreteniment, sempre, amb la música com a denominador comú. Ara es troba en fase de producció i la seva estrena està prevista de cara al 2024. Consta de 26 capítols d'onze minuts cadascun. És una coproducció de TV3 amb TVE i Mago Production, i compta amb el suport europeu de Creative Europe Media. També hi participen, a nivell internacional, Pakapaka i Señal Colombia.

 

Els Premis

Els Premis Quirino de l'Animació Iberoamericana van néixer fa cinc anys amb la intenció de reconèixer el talent de la indústria de l'animació iberoamericana, arribant també a Portugal, Andorra i Espanya.

La cerimònia de lliurament de premis tindrà lloc el 13 de maig a San Cristóbal de La Laguna, a Tenerife, on 41 obres audiovisuals opten a ser finalistes de les nou categories que hi ha.

 

SX3.cat

 

 

Anar al contingut