Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, a TV3, Esport3, Catràdio i la plataforma 3Cat

El Gran Premi de F1 des del Circuit de Barcelona-Catalunya, en directe, a TV3 i la plataforma 3Cat 

La Fórmula 1 torna al Circuit de Barcelona-Catalunya, i aquesta vegada tot el que passi al traçat de casa es podrà seguir en directe a TV3 i la plataforma 3Cat.  

Verstappen, Leclerc, Hamilton, Sainz... Les estrelles del paddock lluitaran per aconseguir la victòria en el Gran Premi d'Espanya al Circuit de Barcelona-Catalunya, en la desena cita de la temporada.  

El gran favorit serà una vegada més el líder del mundial, Max Verstappen, guanyador de l'última prova al Canadà, i que té un historial memorable a Montmeló. El neerlandès ha guanyat a les dues últimes visites al circuit, però la seva relació amb Barcelona-Catalunya va encara més enllà: aquí és on va estrenar el seu caseller de victòries a la Fórmula 1 el dia que s'estrenava al volant d'un Red Bull. 

Avui es poden seguir les dues tandes d'entrenaments lliures a Esport3, a les 13.30 i a les 17.00. Dissabte, per TV3 s'emetrà la qualificació a les 16.00 i diumenge, a partir de les 15.00, el plat fort del cap de setmana, en directe, per TV3, tot el que passi al Gran Premi d'Espanya al Circuit de Barcelona-Catalunya. 

Noel Rodríguez, Laia Ferrer, Jaume Alguersuari i Belén García seran els encarregats de la transmissió. 

El Nàstic i el Barça Atlètic es juguen l'ascens a Segona, en directe, a Esport3 i la plataforma 3Cat

El Gimnàstic de Tarragona i el Barça Atlètic són a un sol pas d'assolir l'ascens a Segona Divisió, però en ambdós casos, això implica guanyar els partits de tornada de les respectives finals, contra el Màlaga i el Còrdova. Els dos partits es podran seguir en directe, a Esport3 i la plataforma 3Cat.

Dissabte, a les 20.30, el Nàstic es tornarà a trobar a 90 minuts de tornar a la categoria de plata del futbol espanyol, igual que fa dos anys en el play off en format bombolla de Vigo. Després de la derrota per 2-1 en el polèmic partit d'anada a Màlaga, els tarragonins, que tornaran a tenir Dani Vidal a la banqueta, en tenen prou amb una victòria per la mínima per ascendir, això sí, si només guanyessin per un gol de diferència haurien de passar per la pròrroga per pujar. Amb la baixa per sanció d'Iker Recio, expulsat per protestar a Màlaga, i el dubte de Gorostidi, els granes intentaran aprofitar l'empenta d'un Nou Estadi ple com un ou: des de principis de setmana ja no queden entrades per aquest partit.

I diumenge, a les 21.00, el Barça Atlètic necessitarà una proesa; guanyar al Nuevo Arcángel de Còrdova, també a rebentar, per aconseguir un ascens que el Còrdova té aparentment més a l'abast després de l'empat a un de l'anada. Els andalusos, segons del seu grup, en tenen prou amb una altra igualada per retornar al futbol professional. Els de Rafa Márquez juguen amb la pressió, que és per als locals; el club insisteix que no s'ha fixat en cap moment l'objectiu de l'ascens, que un cop és a l'abast de la mà cal lluitar-lo (i per això el president Joan Laporta viatjarà fins a Còrdova), però continuar un any més a la Primera RFEF no seria cap daltabaix a tenor dels jugadors que han pujat aquesta temporada al primer equip i el servei que hi han fet. Un d'ells, Marc Guiu, estarà disponible tot i retirar-se amb problemes musculars diumenge passat.

Els comentaris dels dos partits seran de Jordi Sunyer. L'anàlisi tècnica al Nàstic- Màlaga serà d'Alberto Manga, amb Josep Coch a peu de gespa. L'analista del Còrdova- Barça Atlètic serà de Gerard Autet, amb Francesc Latorre completant l'equip.

Totes les emocions de l'Espanyol-Oviedo, a Esport3 i la Plataforma 3Cat  

Esport3 oferirà aquest diumenge, a les 20.25, un "Gol a Gol" especial tan bon punt acabi l'Espanyol-Oviedo, la tornada de la final de la promoció a Primera. L'equip de Manolo González ha de remuntar l'advers 1-0 del Carlos Tartiere per assolir el retorn a la Lliga. Serà doncs una revetlla perica inoblidable o un daltabaix sense precedents per a l'entitat blanc-i-blava, que fins ara sempre ha estat capaç de pujar a Primera Divisió l'any següent de caure a la divisió de plata.

Es viuran totes les emocions de l'Stage Front Stadium, escoltaran els protagonistes i analitzaran tot el derivat d'un partit tan extrem com històric per a l'Espanyol.

El programa el conduirà Oriol Vidal, acompanyat pels exjugadors Àngel Martínez i Jacinto Elá, l'analista Juli Garcia i la periodista Mari Carmen Juárez.

El tercer partit de les finals de l'OK Lliga entre el Noia Freixenet i el Barça, avui, a les 20.50, a Esport3 i la plataforma 3Cat

Mentre els blaugranes seran campions si guanyen, els penedesencs intentaran allargar la sèrie amb un possible quart partit que es jugaria diumenge, a les 12.00.

El Barça pot aixecar aquest divendres, la seva 34a lliga d'hoquei patins si guanya al Noia Freixenet en el tercer partit de les finals de la Parlem OK Lliga. Els blaugranes dominen la sèrie, al millor de 5, després d'imposar-se en els dos primers duels: 4-0 i 3-1. El Noia Freixenet, mentrestant, apel·la al factor pista de l'Ateneu Agrícola per allargar les finals el màxim possible. En cas de vèncer, el quart partit també es jugaria diumenge a Sant Sadurní, a les 12.00 i si fos necessari, el cinquè partit es disputaria dimarts al Palau Blaugrana, a les 20.30. Aquest tercer partit ve marcat per la baixa del blaugrana Pau Bargalló, que ha dit adeu a la temporada per culpa d'un pneumotòrax patit en el segon partit.

Els comentaris seran de Joan Ferran i l'anàlisi tècnica, del seleccionador masculí Jordi Camps.

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín esportiu "Tot gira", amb Sergi Camps, s'emetrà dissabte, a les 16.00, i diumenge, a partir de les 14.30. El més destacat serà la tornada de la final de l'eliminatòria per pujar a Primera, entre l'Oviedo i l'Espanyol; la final, tornada, de l'eliminatòria d'ascens a Segona Divisió entre el Còrdova i el Barça Atlètic i la tornada de la final de l'ascens a Segona Divisió entre el Nàstic de Tarragona i el Màlaga.

I al llarg de tot el cap de setmana estaran pendents del Gran Premi d'Espanya de F1, des del Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Anar al contingut