Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, a Esport3, Catràdio i la plataforma 3Cat

Les semifinals de l'OK Lliga entre el Barça i el Reus Deportiu, aquest divendres, a les 19.50 i diumenge, a les 12.05, a Esport3 i 3Cat

Aquest són els dos primers partits, al millor de cinc, d'una sèrie que ha vist alterat l'ordre del factor pista per la incompatibilitat del Palau Blaugrana amb d'altres competicions

El gran clàssic català entre el Barça i el Reus arriba a les semifinals de la Parlem OK Lliga. Tot i que els blaugranes havien de jugar els dos primers partits al Palau, per després disputar els dos següents a Reus, el segon partit viatjarà finalment al Baix Camp. El Barça ha acordat amb el Reus i la Federació el canvi de seu, per les dificultats d'acollir un partit el diumenge al Palau Blaugrana, ja que hi ha les semifinals de la lliga ACB. L'equip, que ve d'eliminar el Sant Just a quarts de final, té el record de la mateixa eliminatòria de fa dues temporades, en què l'equip roig-i-negre els va eliminar. En els quatre precedents d'aquesta temporada la victòria sempre ha estat blaugrana.

El Reus, de la seva banda, arriba a les semifinals després d'eliminar el Parlem Calafell. Els reusencs recuperen el sancionat Sergi Aragonès i esperen sorprendre els blaugrana.

Els comentaris seran de Joan Ferran i l'anàlisi tècnica, del seleccionador masculí Jordi Camps.

El Vila-sana, a un triomf de la final de l'OK Lliga Iberdrola

El CP Vila-sana Coop d'Ivars visita, demà, a les 12.55, en directe per Esport3, la pista del Generali HC Palau de Plegamans amb la intenció de sumar el triomf que li doni accés a la final del play off pel títol de l'OKLliga Iberdrola

El Vila-sana és a una victòria d'arribar a la seva tercera final aquesta temporada. Les lleidatanes es van imposar per 3 a 1 al Palau en el primer partit de les semifinals del play off pel títol i amb una segona victòria aconseguirien la classificació. Aquesta temporada les de Lluis Rodero han arribat a la final de la Supercopa i a la de la Lliga Europea, les dues les han perdut a la tanda de penals i ara volen la tercera per aconseguir el primer títol de la història del club. Davant però tindran un Generali HC Palau de Plegamans que sortirà amb la intenció d'aprofitar el factor pista per forçar un tercer partit. Les estadístiques no són bones per a les d'Iván Sanz que s'han enfrontat 5 vegades al Vila-sana aquest curs i només han pogut guanyar en una ocasió. A més, l'únic precedent d'aquesta temporada entre Palau i Vila-sana a la Maria Víctor és favorable a les lleidatanes que es van imposar per 0 a 1 amb un gol de Gime Gómez.

Al Palau no li val res més que una victòria per intentar repetir la final assolida l'any passat i aspirar a sumar el segon títol de la temporada després de la Copa de la Reina guanyada a Vilafranca. 

Torna el millor vòlei a les platges de Catalunya i a Esport3 i la plataforma 3Cat

Aquest diumenge comença la temporada de vòlei platja amb la competició de l'Svatour Beach Volley en la 14a edició i que es farà a Malgrat de Mar.

El circuit més gran de vòlei platja amateur del país arriba amb una prova puntuable i amb més de 60 pistes de joc. Després d'aquesta prova, començaran les proves del campionat de Catalunya Vichy Catalan Volei Tour, amb competicions que tindran lloc a Vilanova i la Geltrú, per posteriorment anar a Tarragona al mes de juny. Cambrils, Cunit i l'Hospitalet de l'Infant seran les seus al mes de juliol. I el mes d'agost, la penúltima prova es farà a Empuriabrava, i finalment la gran final es disputarà al Pont del Petroli a Badalona.

La temporada passada els guanyadors en categoria masculina van ser la parella formada pel sabadellenc Sergi Reñé i Óscar Jiménez. En categoria femenina el triomf va ser per a la consolidada i exitosa parella formada per l'estoniana Kadri Puri i la lituana Erika Kliokmanaite. Va suposar el seu cinquè títol, el segon consecutiu.

Diumenge, per Esport3, s'oferirà la final femenina d'aquest Svatour a partir de les 15.55. Tot seguit es disputarà la final masculina, que es podrà seguir a la plataforma  3Cat.

Els comentaris seran d'Òscar Pérez-Dolz i l'anàlisi tècnica, de Dani Antolín.

El Tesla model Y i els secrets de la Weinsberg Caracompact, a "Espòiler" 

Diumenge, a les 15.30, Esport3 emetrà un nou capítol d'"Espòiler". Aquesta setmana provaran el Tesla Model Y i l'Honda Civic Type R. També viatjaran amb la Weinsberg Caracompact 600 MEG Edition Pepper. 

El catamarà F50 Victoria, a seguir en ratxa en el circuit Sail GP, a Esport3 i la plataforma 3Cat

El circuit de Sail GP celebra l'onzena i penúltima prova del calendari regular, en aigües de Halifax (Canadà). L'1 i el 2 de juny, a partir de les 21.00, a Esport3 i la plataforma 3Cat es podrà seguir en directe. L'equip espanyol del F50 Victoria liderat pel santanderí Diego Botín i el barceloní Florian Trittel arriba molt motivat, després de guanyar l'última competició a Bermudes. A la final es va imposar als dos grans favorits, Nova Zelanda i Austràlia. Aquesta victòria va consolidar la tripulació espanyola al tercer lloc de la general. L'objectiu és classificar-se per a la gran final de San Francisco a la qual només accedeixen el tres millors vaixells de la temporada. Els resultats de l'equip espanyol aquesta temporada estan sent d'excel·lent, amb dues victòries a Los Angeles i Bermuda, un segon lloc a Abu Dhabi i un tercer lloc a Saint Tropez.

Els comentaris seran de Miquel Ribas i l'anàlisi tècnica de Carles Pich.

"Zona Champìons", dissabte, a Esport3

Dissabte, a les 23.15, Esport3 emetrà un "Zona Champions" especial per a analitzar el que hagi passat a la final de la Lliga de Campions que jugaran el Borussia Dortmund i el Reial Madrid. Es podrà veure un resum i també les rodes de premsa dels entrenadors.

El programa el presentarà Agustí Alavés a qui acompanyaran Marc Mayola, Bojan Krkic, Jofre Mateu i Òscar Álvarez.

"Vaques sagrades" fa un homenatge a Lluís Canut, a Esport3

Diumenge, a les 23.15, Esport3 emetrà una edició especial del programa "Vaques sagrades", presentat per Sebastià Roca, en què repassaran la carrera professional de Lluís Canut. A plató hi haurà llegendes com Epi, Ronald Koeman i Joan Manuel Serrat.

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín esportiu "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte i diumenge, a partir de les 16.00. El més destacat seran les transmissions del tercer partit del play off de les semifinals per al títol de la Lliga ACB, entre el Barça i el Reial Madrid i l'enfrontament de l'última jornada de la Segona Divisió entre l'Espanyol i el Cartagena.

I dissabte, en exclusiu digital, a les 14.55 es farà la transmissió a l'"Univers MotoGP", de la cursa esprint del Gran Premi d'Itàlia de MotoGP, amb Damià Aguilar i els comentaris de Sara Sánchez. I diumenge, a les 13.45 es podrà seguir el Gran Premi d'Itàlia de MotoGP, amb el mateix equip.

Dissabte també en digital, a partir de les 21.00 faran la transmissió de la final de la Champions League entre el Reial Madrid i el Borussia Dortmund, amb Pere Escobar, els comentaris de Marc Mayola i la Mireia Vera i les imitacions de Xavi Espinosa. Tot dirigit per David Clupés.

esport3.cat

 

Anar al contingut