Tota la cobertura dels actes de la Diada nacional de Catalunya, a 3Cat

La programació especial comença avui, 10 de setembre, amb l'emissió de l'acte de lliurament de la Medalla d'Honor del Parlament, a TV3, el 3/24 i la plataforma 3Cat, i s'allargarà fins al "Catalunya nit" de l'11 de setembre, a Catràdio

Els canals de 3Cat oferiran tota la cobertura dels actes al voltant de la Diada nacional de Catalunya, des d'avui i fins demà al vespre, amb la transmissió en directe de diversos actes i esdeveniments. 

TV3, 3/24 i la plataforma 3Cat 

Dimarts, 10 de setembre, a partir de les 18.25, TV3, el 3/24 i el directe de la plataforma 3Cat emetran l'acte de lliurament de la Medalla d'Honor del Parlament de Catalunya

L'acte estarà precedit per la hissada de la senyera al Parlament, que simbolitza l'inici de la celebració de la Diada. Hi participaran els presidents de la Generalitat i del Parlament i hi haurà la interpretació del cant de la senyera a càrrec dels Cors de Clavé

A continuació, a dins del palau del Parlament, es lliurarà la Medalla d'Honor del Parlament en categoria d'or al monestir de Montserrat.  

A les 21.00, els mateixos canals oferiran simultàniament el missatge institucional del president de la Generalitat, Salvador Illa, des de la galeria del Pati dels Tarongers del Palau de la Generalitat. El 3/24 emetrà en llenguatge de signes. 

Dimecres, 11 de setembre, a partir de les 8.00 i fins a les 13.00, TV3, el 3/24 i el directe de la plataforma 3Cat donaran en directe i simultàniament l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova. L'espai estarà conduït per la periodista Anna Poch.  

A la tarda, a partir de les 16.35, els periodistes Pere Bosch i Txell Ortiz conduiran des del passeig Lluís Companys el programa especial de la manifestació de la Diada, que s'emetrà simultàniament a TV3, el 3/24 i al directe de la plataforma 3Cat. L'espai retransmetrà les manifestacions de Barcelona, Lleida, Tarragona, Girona i Tortosa. El programa també donarà cobertura d'altres actes arreu del territori. 

Per últim, a partir de les 22.00, s'emetrà l'acte institucional des de les torres de Puig i Cadafalch de Montjuïc, en un espai conduït pel periodista Jordi Pons.  

Catràdio i Catalunya Informació 

La Diada nacional de Catalunya començarà a Catràdio, amb "El matí de Catalunya Ràdio", de les 7.00 a les 13.00. Continuarà amb un "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández, que s'allargarà de les 14.00 a les 16.00, molt enfocat en els actes que s'estiguin iniciant arreu del territori. 

A partir de les 16.00 i fins a les 18.00, Ricard Ustrell es posarà al capdavant d'un especial seguiment dels actes de la Diada, amb cobertura deslocalitzada a diferents manifestacions i esdeveniments de celebració. 

I, per acabar, el "Catalunya nit", amb Manel Alías, recollirà el més destacat del dia, de les 22.00 a les 00.00.  

#Diada3Cat 

Anar al contingut