Blanca Portillo i Marc Domenech a "Secuestro"
Blanca Portillo i Marc Domenech a "Secuestro"
Divendres 19 d'agost

"Secuestro" s'estrena demà als cinemes

La nova pel·lícula de Mar Targarona, "Secuestro", es podrà veure a partir d'aquest divendres a les sales de cinema. El film de suspens, amb la participació de TV3, està protagonitzat per l'actriu Blanca Portillo, que fa el paper d'una advocada que busca el segrestador del seu fill.

El thriller de Mar Targarona narra la desaparició del fill d'una advocada de prestigi que, després de recuperar-lo, farà el possible per trobar el seu segrestador. Blanca Portillo interpreta Patricia de Lucas, la protagonista, i el jove actor Marc Domenech, que debuta en aquesta pel·lícula, farà el paper de Víctor.

En aquesta cinta hi apareixen actors coneguts pels espectadors de TV3 com José Coronado, que ha intervingut a la sèrie "Nit i dia", i Nausicaa Bonnín, que ha interpretat un dels personatges de "Cites".

La directora catalana ha explicat que aquest film de suspens intenta reflectir el món actual. A més, ha assenyalat que és el retrat de la pèrdua d'innocència, en una realitat en què ja no hi ha bons ni dolents, sinó persones amb debilitats, ambicions i egoisme.

Les localitzacions de la pel·lícula, que es va començar a rodar al maig del 2015, se situen a Barcelona, Tarragona, L'Hospitalet de Llobregat, Tavertet i Terrassa.

Aquesta producció de Rodar y Rodar té la col·laboració de TV3, RTVE, Movistar +, Cosmopolitan TV, Canal Sur, la Nube Películas i Sony Pictures.

 

Sinopsi

Patricia de Lucas, una prestigiosa advocada, veu com la seva vida es converteix en un malson quan el seu fill Víctor desapareix de l'escola sense deixar cap rastre. Hores més tard, el nen reapareix masegat i espantat, confessant que un home l'ha intentat segrestar, però que ha aconseguit escapar. 

La policia es mobilitza i, després d'una roda d'identificació, troben el suposat responsable. No obstant això, no hi ha prou proves i el presumpte segrestador queda en llibertat. Aleshores Patricia, espantada i tement pel seu fill, decideix fer el que no ha fet mai: fer justícia pel seu compte. Però la situació se li escaparà de les mans i les conseqüències dels seus actes seran imprevisibles.

 

Fitxa tècnica

Direcció: Mar Targarona

Productors: Joaquín Padro & Mar Targarona

Guió: Oriol Paulo

Director de producció: Eduard Vallés

Direcció de fotografia: Sergi Bartrolí

Actors: Blanca Portillo, José Coronado, Marc Domenech, Antonio Dechent, Vicente Romero, Josep Maria Pou, Andrés Herrera, Paco Manzanedo, Macarena Gómez, Nausicaa Bonnín i Marieta Sánchez, entre altres.

 

tv3.cat/coproduccions

 

Anar al contingut