Pilar Cugat, nova cap de Catalunya Música

Pilar Cugat, nova cap de Catalunya Música

El Consell de Govern de la CCMA ha acordat avui el nomenament de la periodista Pilar Cugat com a nova responsable de Catalunya Música, l'emissora de música clàssica del grup d'emissores de Catalunya Ràdio.

Pilar Cugat ha estat nomenada avui cap de Catalunya Música, en substitució de l'actual responsable de l'emissora, Àlex Robles. A partir d'ara, Cugat serà l'encarregada d'impulsar aquesta emissora temàtica cap al futur. Creada el 1987, Catalunya Música ofereix un ventall ampli de gèneres i estils clàssics de tots els temps en una extensa proposta especialitzada. L'emissora, líder en el seu àmbit, s'ha destacat per la gravació i la transmissió en directe de concerts, cicles i festivals.

 

Amb més de 30 anys d'història, Catalunya Música és avui una potent plataforma de transmissió de coneixement i d'internacionalització del patrimoni musical del país amb la divulgació dels autors i els intèrprets catalans a Europa. Com a membre de la xarxa de la Unió Europea de Radiodifusió (UER), Catalunya Música emet concerts de primer ordre, europeu i mundial, i situa les produccions pròpies de l'emissora a nivell internacional. A la darrera onada de l'EGM, Catalunya Música va registrar una audiència de 32.000 oients diaris.

Àlex Robles, que a partir d'ara assumeix noves responsabilitats en l'àmbit dels programes Culturals a Televisió de Catalunya, tanca així una etapa de més de 15 anys al capdavant de l'emissora, en què Catalunya Música s'ha consolidat com a referència cultural indiscutible en el seu àmbit.

Pilar Cugat i Salvadó (Tortosa, 1962) és llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Treballa a TV3 des del 1993, on ha estat redactora i guionista de programes magazins d'entreteniment; guionista de programes divulgatius, i directora d'especials culturals. Ha estat també directora de programes durant diverses temporades i ha desenvolupat tasques de coordinació de continguts. Del 2014 al 2016 va ser cap del departament de Programes Culturals de TV3. Actualment era coordinadora de continguts del departament d'Entreteniment i Culturals.

ccma.cat

Anar al contingut