Òscar Fernández i Laura Rosel conduiran la nit electoral a Catalunya Ràdio

Diumenge, 10 de novembre, Catalunya Ràdio farà el seguiment de la jornada de les eleccions al Congrés dels Diputats amb una programació especial de 15 hores de durada, amb Roger Escapa, Neus Bonet, Òscar Fernández i Laura Rosel, des de les 6.00 fins a les 15.00 i des de les 19.00 fins a la 1.00.

Catalunya Ràdio farà diumenge un seguiment especial de les eleccions al Congrés dels Diputats. Des de les 6.00 fins a les 14.00, "El suplement", amb Roger Escapa, viurà en directe l'obertura del col·legis electorals i la votació dels principals candidats. A les 9.00 farà una roda de connexions en diferents indrets de Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona i Madrid per seguir amb atenció els principals esdeveniments que es produeixin arreu del territori i faran una primera taula d'anàlisi amb Marc Molins, Núria Orriols, Oriol March i Ana Pardo, a l'estudi, i amb connexions amb Albert Calatrava, des de Madrid.

Des de les 14.00 fins a les 15.00, l'informatiu "Catalunya migdia (cap de setmana)", amb Neus Bonet, recollirà els fets més destacats del matí i del migdia de la jornada electoral, amb el seguiment de les primeres valoracions oficials de la jornada.

A partir de les 19.00, i fins a la 1.00, sis hores de programa Eleccions Generals 2019, amb els periodistes Òscar Fernández i Laura Rosel, dels informatius "Catalunya migdia" i "Catalunya nit", respectivament, que estaran atents al tancament dels col·legis electorals i que a les 20.00 faran públiques les dades del sondeig de Catalunya Ràdio. Alhora, analitzaran la jornada i el recompte de resultats amb la col·laboració de diversos analistes i connectaran amb les seus dels partits polítics per copsar-ne l'ambient i les reaccions dels líders i candidats de les diverses formacions a mesura que avanci la nit. El programa s'emetrà en antena conjunta a Catalunya Informació.

catradio.cat

Anar al contingut