Dijous, a les 22.05

La ultradreta arriba a Europa, a "Polònia"

Aquest dijous, a les 22.05, l'espai de sàtira política "Polònia parlarà de l'arribada de la ultradreta a ritme de Childish Gambino amb un europarlamentari (Ivan Labanda) que desglossarà tots els problemes d'Europa a "This is Europa". A més, s'explicarà què és el Parlament Europeu en tan sols dos minuts.

També arriba al Polònia "La travessa", el programa de Laura Escanes (Eva Ortega) en què els candidats a la presidència de Catalunya hauran de passar tot de proves per arribar a guanyar el gran trofeu: ser president de la Generalitat de Catalunya.

I es celebraran els 20 anys de l'APM amb "El defensor de l'amnistia", on es podrà veure personatges com Carles Puigdemont (Queco Novell), el jutge Llarena (Jordi Soriano) o Salvador Illa (Queco Novell), entre d'altres, reaccionant al discurs de Pedro Sánchez (Pep Plaza) sobre la nova llei d'amnistia.

Pels passadissos del programa s'hi passejaran Turull (Xavi Espinosa) i Rull (David Olivares), que no tenen gaire clar qui dels dos és el nou president del Parlament. També hi serà Macron (David Marcé), que acaba de convocar eleccions a França.

I al "Telenotícies", Toni Cruanyes (David Marcé) explicarà l'última notícia a la seu de Sumar, on s'ha produït un terratrèmol arran de la dimissió de Yolanda Díaz (Alba Florejachs).

Finalment, Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) ens convidarà a visitar el museu de Ciutadans i farem un repàs a la història sencera del partit: des del naixement fins la mort en les últimes eleccions.

tv3.cat/polonia

#Polònia3Cat

Anar al contingut