La presa de possessió del president de la Generalitat de Catalunya, a 3Cat

Aquest dissabte, 10 d'agost, 3Cat oferirà una programació informativa especial per la presa de possessió del 133è president de la Generalitat de Catalunya, a TV3, el 324, Catràdio, Catalunya Informació i a la plataforma

TV3, el 324 i la plataforma 3Cat 

TV3 i el 324 emetran simultàniament l'acte institucional de presa de possessió de la 133a presidència de la Generalitat de Catalunya, a partir de les 12.00. El programa televisiu "Especial Informatiu. Presa de possessió del president de la Generalitat" el conduirà el periodista Xavi Coral des del Palau de la Generalitat i comptarà amb l'anàlisi del cap de política de TV3, Jordi Pons; la periodista Anna Poch, des de l'entrada de l'edifici, i la periodista Montse Sánchez, a peu de carrer. 

L'emissió del 324 s'oferirà amb interpretació en llengua de signes. 

També es podrà seguir a través de la visualització en directe de la plataforma 3Cat. 

Catràdio, Catalunya Informació i la plataforma 3Cat àudio  

Catràdio oferirà un especial "El suplement", que s'allargarà fins a les 13.00 amb la conducció de Marina Alaminos i la col·laboració de la periodista Neus Bonet i els serveis informatius de Catràdio. 

A Catalunya Informació també s'emetrà l'acte sencer, a partir de les 12.00. 

Com amb les emissions televisives, també es podrà seguir la cobertura radiofònica a través de l'app de Catràdio i de la plataforma 3Cat.  

 

#PresaPossessió3Cat   

Anar al contingut