DIMECRES, A LES 19.45

La final de la Lliga femenina de waterpolo, per Esport3

L'Astralpool Sabadell i el CN Sant Andreu s'enfrontaran, a partir demà, en la gran final de la Lliga femenina de waterpolo. El primer dels tres partits començarà a la piscina de Can Llong de Sabadell.

El partit entre l'Astralpool Sabadell i el CN Sant Andreu és la repetició de la final de la temporada passada, que va acabar amb triomf per a les sabadellenques. Un Sabadell, vigent campió d'Europa i guanyador de les últimes vuit lligues, que és el gran favorit, però que no es podrà refiar d'un Sant Andreu, per primera vegada quartfinalista a Europa i que ja els ha plantat cara, en anteriors entre els dos equips, aquesta temporada.

La final, al millor de tres primer partits, es disputarà de la manera següent: començarà demà, a les 19.45, a la piscina de Can Llong de Sabadell. El segon enfrontament es traslladarà a la Pere Serrat de Sant Andreu, dissabte, a les 18.00. I si calgués un tercer partit, es disputaria diumenge, a Can Llong altra vegada, a les 12.45.

Tots tres partits es podran seguir en directe per Esport3, amb els comentaris de Xevi Bardolet i el campió olímpic Jordi Sans.

esport3.cat

 

 

Anar al contingut