La final de la Copa Amèrica de futbol, a TV3

La matinada de diumenge a dilluns, a partir de la 1.45, TV3 emetrà en directe la final entre l'Argentina i Colòmbia

L'estadi Hard Rock de Miami serà l'escenari de la gran final de la competició de seleccions més antiga del món. El partit entre l'Argentina i Colòmbia definirà el campió de l'edició del 2024. Messi i els seus companys podrien completar un triplet històric reeditant el títol continental del 2021 i afegint-hi el Mundial de Qatar 2022.
 
Agustí Alavés farà la narració del partit i l'anàlisi anirà a càrrec de Juli Garcia i Gerard Autet.
 
La final de consolació, també en directe per TV3
 
El Canadà i l'Uruguai jugaran pel tercer lloc la matinada de dissabte a diumenge, a les 2.00, a l'estadi Bank of America de Charlotte. La narració del partit anirà a càrrec d'Agustí Alavés i els comentaris seran de Marc Mayola.
 
3Cat i els grans esdeveniments esportius
 
Aquestes retransmissions se sumen al compromís inequívoc de 3Cat amb l'esport i els grans esdeveniments esportius que es fan a casa nostra i amb aquelles competicions en què participen esportistes catalans. En total, 3Cat fa més de mil retransmissions entre la ràdio i la televisió tant de producció pròpia com amb senyal externa. Aquesta temporada s'han adquirit els drets d'algunes de les competicions més importants amb la presència i victòria d'equips catalans com la Champions League de futbol femení o la Champions d'Handbol. En aquest sentit, l'aposta esportiva també té els seus exemples amb la retransmissió que es farà de la Copa Amèrica de Vela o de les que es van fer de les dues grans proves de motor que s'han fet al Circuit de Barcelona – Catalunya: el  Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP i l'Aramco Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1.
Anar al contingut