La Copa Amèrica de vela Barcelona 2024, en directe a Esport3 i la plataforma 3Cat

A partir del 22 d'agost, Esport3 i la plataforma 3Cat oferiran totes les transmissions amb una programació especial i un equip de comentaristes per acostar a l'audiència el trofeu esportiu més antic i prestigiós del planeta.

El 22 d'agost comença a Barcelona la 37a Copa Amèrica de vela, el tercer esdeveniment esportiu més seguit a tot el món. Hi participaran tots els vaixells i servirà per veure, per primera vegada, els nous velers fets per aquesta edició, els AC75. El 10 d'octubre, TV3 farà la transmissió en directe de la cerimònia inaugural. 

Esport3 farà totes les regates d'una competició que durarà més de dos mesos 

Francesc Sòria dirigirà i presentarà les transmissions amb Víctor Lavagnini i Miquel Ribas en la narració de les regates. Laia Ferrer serà l'encarregada de les entrevistes i els reportatges. Un equip de luxe farà l'anàlisi de la competició: Jordi Xammar (quart en 470 als Jocs Olímpics de París), Sandra Azón (exregatista i medallista olímpica), Cristina Pujol (regatista olímpica a Tòquio 2020), i els periodistes especialitzats Carles Pich i Jaume Soler. A Esport3, però tota la Copa Amèrica de vela es podrà seguir, també, a la plataforma 3Cat.  

La 37a Copa Amèrica de vela comença el 22 d'agost a Barcelona amb un campionat anomenat Sèries Preliminars

Del 29 d'agost fins a inicis d'octubre la competició estarà centrada a saber el "Challenger", el desafiant per a la Match Race final en què l'espera el defensor, l'Emirates. A la Round Robin s'eliminarà un equip. A les Semifinals, dos. I el guanyador de la Final de la Copa Louis Vuitton lluitarà contra els neozelandesos, que ja estan classificats directament.  

La Copa Amèrica es decidirà entre el 12 i el 27 d'octubre. Qui guanyi abans set regates (d'un màxim de 13) serà el vencedor.  

Paral·lelament, es farà una Copa Amèrica Juvenil (del 17 al 26 d'octubre) i, per primera vegada a la història, la Puig Copa Amèrica Femenina (del 5 al 13 d'octubre), amb representació catalana i espanyola. 

 

 

Anar al contingut