Gaspar Hernàndez, director i presentador de "L'ofici de viure"
Gaspar Hernàndez, director i presentador de "L'ofici de viure"
Dissabte i diumenge

El tacte i les carícies i els triangles amorosos, a "L'ofici de viure"

Demà dissabte, 16 de juliol, a partir de les 06.00 a la web i a l'app de Catalunya Ràdio, "L'ofici de viure" explicarà què representen el tacte i les carícies des del punt de vista neurològic amb el neuròleg i neurofisiòleg clínic Jordi Montero.  

Diumenge, 17 de juliol, a les 00.05, a l'FM de l'emissora, el programa dirigit i presentat per Gaspar Hernàndez abordarà en profunditat la qüestió dels triangles amorosos. Revelarà que acostumen a convertir-se en relacions tòxiques i donarà pautes per assumir-los de la millor manera si no es pot evitar formar-ne part. 

"L'ofici de viure" de dissabte comptarà amb el neuròleg i neurofisiòleg clínic Jordi Montero, que comentarà un llibre, "A flor de piel", amb què activa tots els sensors. Descriurà quina importància té el tacte en general i, també, com ha de ser una carícia de persones cap a persones, però també cap a un animal. Fins i tot, cap a alguna cosa que fa de bon acariciar. Lara Terradas ho arrodonirà des del punt de vista psicològic.   

El programa de diumenge intentarà respondre a la pregunta sobre què ha de fer una persona si l'atrau algú que no és la seva parella. Gaspar Hernàndez parlarà de l'amor a tres bandes, de la infidelitat i també del poliamor amb les psicòlogues i sexòlogues Emma Ribas i Mar Muro. Amb una breu salutació al·ludint al tema de la també sexòloga Mati Segura i l'espai de Sergi Torres.   

 

Anar al contingut