Diumenge, a partir de les 20.00

El SX3 estrena "InfluenX3r", amb Laia Oli, el primer programa per crear nous influencers i creadors joves de contingut

El diumenge 8 de gener, a partir de les 20.00, s'estrena el programa "InfluenX3r", l'aposta del SX3 per descobrir i impulsar nous joves creadors de continguts en català. El nou concurs de l'X3, que es podrà veure a la televisió i a totes les plataformes digitals del canal SX3, està presentat per Laia Oli, influencer amb més d'un milió de seguidors a les xarxes socials.

El programa, una producció del SX3 en col·laboració amb Youplanet, neix amb l'objectiu de potenciar la creació digital en català i generar una nova fornada de nois i noies generadors de continguts i de comunitat que s'expressin en llengua catalana. Els participants al concurs, en format de talent show, hauran de demostrar que són creadors versàtils en diferents formats digitals.

El SX3 presenta "InfluenX3r", amb la jove influencer Laia Oli, per arribar als nois i noies a través de les plataformes digitals de l'X3. A partir de l'estrena, cada dia, de dilluns a divendres, es publicaran quatre vídeos de quatre concursants diferents corresponents als reptes de la setmana, a les xarxes socials i a la web i l'app de l'X3. Diàriament, també es publicarà la "watch party", en què nens i nenes d'entre 7 i 13 anys faran de crítics i comentaran els vídeos del dia. I, cada diumenge, a les 20.00, s'emetrà un programa resum amb els millors moments de la setmana, en què es repassarà el rànquing de puntuacions i es proposaran els reptes per als "talents" per a la setmana següent. El programa també comptarà amb la presència d'influencers ja consolidats, que donaran consells als participants.  

Durant deu setmanes, els concursants hauran de superar dos reptes de contingut divers: des d'un vlog de viatge fins a una proposta d'humor lliure, un challenge, un cosplay, una review d'un llibre o pel·lícula, trends de TikTok o temes d'interès com el bullying o la diversitat de gènere. Els "talents", que són nois i noies de 13 a 20 anys que han superat un càsting, hauran de pensar el contingut, gravar-lo i editar-lo. Aquests joves, a més de tenir moltes coses a dir i moure's molt bé a les xarxes, tenen històries personals molt potents.  

La superació d'aquestes proves permetrà als participants posar en pràctica les seves habilitats com a creadors de contingut en totes les seves modalitats. El guanyador o millor "talent" el decidiran els seguidors de l'X3, que podran votar els vídeos que els agraden més a la web. El premi per al guanyador serà participar en una producció de l'X3 i millorar el setup i l'equipament audiovisual. 

En el primer programa, el diumenge 8 de gener, es resoldrà qui són els 10 participants al concurs d'entre els 15 candidats que han arribat a la fase final del càsting. 

#NouSX3 

SX3.cat 
X3.cat  

Anar al contingut