DIMARTS I DIMECRES

El programa "DeliCatessen" d'iCat celebra els 50 concerts amb les actuacions de Xarim Aresté i Douglas Dare, el 17 de maig, i Joana Serrat i Scott Mattews, l'endemà 18

Els Concerts DeliCatessen es van estrenar el febrer de l'any 2012, amb l'actuació de Nico Roig i Little Wings. Deu anys després, la iniciativa musical impulsada pel programa dirigit per Albert Puig arriba a les cinquanta edicions i ho celebrarà amb una proposta doble que, com és habitual, ajuntarà artistes de l'àmbit català amb altres internacionals. En el primer dels dos concerts, el dimarts 17 de maig, qui seran a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm són Xarim Aresté i Douglas Dare; i, en el segon, el dimecres 18, Joana Serrat i Scott Mattews.

El programa "DeliCatessen" d'iCat, en deu anys, ha portat fins a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona noms com els de Laura Gibson, Olof Arnalds, Daniel Martin Moore o Matthew E. White. La idea d'Albert Puig era traslladar a l'escenari el gust personal i eclèctic que anima el seu espai a l'emissora, tot reunint artistes de les escenes local i internacional en directes íntims i "slow life". Per celebrar les 50 edicions, els Concerts DeliCatessen no només plantegen un doble cartell de luxe per al 17 i 18 de maig, sinó també una exposició retrospectiva amb fotografies de Jordi Vidal i Marina Tomàs

El concert de dimarts compta amb Xarim Aresté i el britànic Douglas Dare. L'obertura de portes serà a les 19.00 i, en primer lloc, actuarà el cantautor ebrenc (20.00). Ja a les 21.00, serà el torn de Douglas Dare. Abans, a les 18.00, iCat oferirà en antena una edició especial del programa "Independents" amb tota la prèvia. Per poder assistir en directe a aquesta sessió i optar a una de les invitacions dobles, només s'ha de contestar una pregunta en l'apartat de les Experiències iCat a la web de l'emissora. El termini per participar en el concurs s'acaba el dilluns 16 de maig, a les 10.00. 

La celebració dels 50 concerts Delicatessen continua el dimecres 18 de maig amb el britànic Scott Mattews i Joana Serrat. "Hardcore from the heart", l'últim disc de la cantautora vigatana, la situa entre els noms més destacats molt més enllà de les nostres fronteres. L'obertura de portes serà a les 19.00; l'actuació de Serrat, a les 20.00; i, la de Matthews, a les 21.00. El procediment per aconseguir una invitació doble és el mateix i el termini de participació també s'acaba el dilluns 16 de maig, a les 10.00. Tot i això, en aquest cas, la pregunta que s'ha de contestar és diferent. 

 

Anar al contingut