Iker Almena celebrant el gol contra l'Olot
Iker Almena celebrant el gol contra l'Olot (Girona FC)
Dissabte, a les 11.00

El derbi de pretemporada entre Girona i Espanyol, en directe, per TV3 i la plataforma 3Cat

Dissabte, a les 11.00 es podrà seguir per TV3 i 3Cat el partit entre el Girona i l'Espanyol, Els blanc-i-blaus s'estrenaran en la seva preparació contra un Girona que ha obtingut dos empats en els dos partits que ha jugat fins ara

Dos dels tres equips catalans de Primera s'enfronten aquest dissabte al matí en un duel de pretemporada a les instal·lacions de Torre Mirona, a Navata (Alt Empordà), on l'Espanyol hi realitza la seva estada estival. Girona i Espanyol es tornaran a veure les cares gairebé un any i mig després de l'últim duel i les càmeres de 3Cat en seran testimoni.

El Girona arriba a aquest tercer duel de la pretemporada en una situació de certa inestabilitat. En els últims dies ha traspassat dos dels seus davanters, el "pichichi" Artem Dovbyk i el jove Pau Víctor, i està a l'espera de nous reforços, més tenint en compte que té Abel Ruiz, una de les noves incorporacions, als Jocs Olímpics. Blind i Yangel ja s'entrenen amb l'equip però segurament encara no tinguin minuts en aquest duel. De moment, els dos duels de la pretemporada han acabat amb dos empats, contra l'Olot (1-1) i el Montpeller (3-3), però amb sensacions positives tant pels jugadors com pel cos tècnic.

L'Espanyol, que va obtenir l'ascens a Primera l'últim cap de setmana de juny, disputarà tot just el primer dels quatre duels de pretemporada que té previstos. Manolo González s'ha endut a Navata 28 jugadors, entre ells mitja dotzena llarga del filial (Català, Roger Martínez, Javi Hernández, Antòniu Roca, Omar Sadik, Rafa Bauza...). Serà la primera oportunitat de veure els nous fitxatges pericos, els laterals Álvaro Tejero i Carlos Romero, en un conjunt blanc-i-blaus que també espera noves incorporacions per afrontar amb garanties el retorn a la Primera Divisió.

Els comentaris seran de Jordi Sunyer, amb Oriol Vidal a les entrevistes i atent al que passi a les banquetes i l l'anàlisi tècnica serà de Gerard Autet.

Anar al contingut