Dimarts, a partir de les 22.00

El debat decisiu a Barcelona, a TV3 i Catalunya Ràdio

Dimarts, 23 de maig, a partir de les 22.00, TV3 i Catalunya Ràdio oferiran el debat de les eleccions municipals a l'Ajuntament de Barcelona del diumenge 28 de maig, amb els set candidats i candidates de les formacions amb representació al consistori. Les periodistes Laura Rosel i Ariadna Oltra seran les moderadores del debat, que també s'emetrà amb subtítols, i en llengua de signes al canal 3/24. 

Han confirmat l'assistència al debat, que es farà a les instal·lacions de Mediapro, Ernest Maragall (ERC), Ada Colau (BCN En Comú), Jaume Collboni (PSC), Xavier Trias (Trias per Barcelona), Anna Grau (Ciutadans), Eva Parera (Valents) i Daniel Sirera (PP). 

El debat, de dues hores de durada, s'estructurarà en diversos blocs temàtics i una ronda final dels candidats demanant el vot.  

La conductora d'"El matí de Catalunya Ràdio", Laura Rosel, i la conductora d'"Els matins" a TV3, Ariadna Oltra, moderaran el debat per garantir que es parli àmpliament i amb igualtat de tots els temes per part de cada formació. Les intervencions de cada candidat es cronometraran perquè siguin conscients de la gestió del seu temps i perquè cadascú acabi parlant la mateixa estona. 

TV3 emetrà el debat amb subtítols per a les persones sordes i al canal 3/24 es podrà veure amb llengua de signes catalana per a persones sordes signants. 

 

Anar al contingut