Els sis candidats a l'alcaldia de Girona.
Els sis candidats a l'alcaldia de Girona.

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació surten de l'estudi per acollir els debats de les municipals de Girona, Lleida i Tarragona

Catalunya Ràdio acull els debats dels candidats de les eleccions municipals de Girona, Lleida i Tarragona, que Catalunya Informació emetrà per a tot el país els dies 20, 21 i 22 de maig, de 16.00 a 17.30 respectivament, i que comptaran amb presència de públic i de mitjans de comunicació acreditats.

El programa informatiu "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner, es farà cada dia des dels mateixos escenaris que els debats.

Catalunya Ràdio aposta pel territori i surt de l'estudi per acollir prop dels seus oients els debats amb els candidats als ajuntaments de Girona, Lleida i Tarragona els dies 20, 21 i 22 de maig, de 16.00 a 17.30 respectivament. Catalunya Informació, l'emissora de referència informativa de Catalunya, emetrà els tres debats per a tot el país, que comptaran, per primera vegada, amb presència de públic, representants d'institucions i entitats del territori i mitjans de comunicació acreditats.

Dilluns, 20, la sala de plens de l'Ajuntament de Girona acollirà el debat dels sis candidats de la ciutat: Marta Madrenas (Junts per Catalunya), Joaquim Ayats (Esquerra Republicana de Catalunya); Lluc Salellas (Guanyem Girona), Sílvia Paneque (Partit dels Socialistes de Catalunya), Daniel Pamplona (Ciutadans) i Concepció Veray (Partit Popular de Catalunya), que estarà moderat per Clara Jordan, delegada de Catalunya Ràdio a Girona.

Dimarts, 21, el Cafè del Teatre de l'Escorxador de Lleida serà l'escenari del debat dels set candidats a la Paeria: Fèlix Larrosa (PSC), Toni Postius (JxCat), Ángeles Ribes (Cs), Miquel Pueyo (ERC), Rosa Peñafiel (Crida per Lleida-CUP), Xavier Palau (PPC) i Sergi Talamonte (Comú de Lleida), moderat per Pere Joan Àlvarez, delegat de Catalunya Ràdio a Lleida.

Finalment, dimecres, 22, el claustre de Sant Pau del Seminari de Tarragona tancarà la sèrie amb el debat dels set candidats: Josep Fèlix Ballesteros (PSC), Rubén Viñuales (Cs), Pau Ricomà (ERC), José Luís Martín (PPC), Dídac Nadal (Junts per Tarragona), Laia Estrada (CUP) i Carla Aguilar (En Comú Podem), que moderarà Coia Ballesté, delegada de Catalunya Ràdio a Tarragona.

El programa informatiu "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner, es farà cada dia en directe des de cada un d'aquests tres escenaris, abans del debat, de 14.00 a 16.00, amb la presència de públic a partir de les 15.00, quan comenci la tertúlia. A continuació, Òscar Fernández participarà també en la moderació dels debats juntament amb els delegats territorials de Catalunya Ràdio. Després de cada debat, Empar Moliner en farà la contra crònica al programa "Estat de Gràcia" de Catalunya Ràdio, amb Roger de Gràcia, a partir de les 17.35.

Quan acabi l'informatiu "Catalunya migdia" i abans que comenci el debat, els mitjans de comunicació presents podran fer una foto de grup als candidats.

 

Debat dels candidats a l'Ajuntament de Vielha e Mijaran

El programa "Eth maitín d'Aran" de Catalunya Informació també farà un debat desconnectat amb els candidats i candidates a l'alcaldia de Vielha e Mijaran, el divendres 17 de maig, a les 8 del matí.

 

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catradio

 

Anar al contingut