Pretemporada 2024: els 15 amistosos de Barça, Girona i Espanyol
Pretemporada 2024: els 15 amistosos de Barça, Girona i Espanyol

Barça, Girona i Espanyol continuen la pretemporada a 3Cat

TV3 i Esport3 emetrà aquesta setmana els partits de pretemporada que disputen els tres equips catalans de Primera. El Barça s'enfrontarà al Manchester City i al Reial Madrid; el Girona jugarà contra el Tolosa i el Nàpols i l'Espanyol es trobarà amb l'Osca i el Tolosa

Barça, Girona i Espanyol continuen preparant la temporada i des de 3Cat se'n fa el seguiment dels partits que disputen aquesta setmana.

El Barça i la gira americana

El nou Barça de Hansi Flick s'estrena a la gira que fa per Estats Units. La primera trobada és amb el Manchester City de Pep Guardiola la matinada del 30 al 31 de juliol, a la 1.00 i es podrà seguir per TV3. Aquest és un partit que sempre promet pel fet de tenir al català a la banqueta contrària.

I la matinada del 3 al 4 d'agost, també a la 1.00 els blaugranes continuen el seu periple nord-americà i es trobaran amb l'etern rival, el Reial Madrid a Nova Jersey. Un matx que es podrà seguir per TV3. I que encara que sigui amistós sempre es converteix en un repte per als dos equips.

Aquests partits són una bona oportunitat per fer proves amb diversos jugadors i també per poder veure l'evolució dels més joves.

Els comentaris dels partits seran d'Àlex Castells acompanyat de Gerard Autet i Gerard López.

Duels europeus en la pretemporada del Girona FC

El Girona FC disputa, aquesta setmana, el quart i el cinquè partit de preparació abans d'afrontar el començament de la temporada al camp del Betis. En aquesta ocasió, l'equip de Míchel mesurarà les seves forces contra dos rivals de pedigrí europeu; el Tolosa i el Nàpols.

Dimecres, a les 10.30, per Esport3 i la plataforma 3Cat i des del Torremirona Sports Center de Navata (Alt Empordà), es podrà seguir el duel entre els gironins i l'onzè classificat de l'última lliga francesa, dirigit pel tècnic de les Franqueses del Vallès Carles Martínez. El Tolosa va disputar Lliga Europa la temporada passada i, tot i quedar eliminat als setzens de final per la mínima contra el Benfica, va aconseguir derrotar el Liverpool de Jürgen Klopp al seu estadi. Els occitans han tingut dos jugadors (el suís Vincent Sierro i el veneçolà Cristian Cásseres) disputant les competicions de seleccions d'aquest estiu, fet que retarda la seva incorporació al grup, però presenten altres futbolistes interessants com l'extrem ivorià Yann Gboho o el porter vallesà Álex Domínguez. El Girona pot donar, en aquests partits, els primers minuts a Daley Blind i Yangel Herrera, que van tornar a la feina a finals de la setmana passada, i està pendent de l'arribada de noves incorporacions, sobretot la de l'extrem gadità Bryan Gil.

Dissabte, a les 18.30, per TV3 i 3Cat, el Girona disputarà el ja tradicional amistós contra el Nàpols a l'estadi Teofilo Patini de Castel di Sangro, als Abruços. Els napolitans hi arribaran amb nou tècnic, Antonio Conte, i per ara, amb poques incorporacions (el jove mitja punta serbi Matija Popovic, el lateral Leonardo Spinazzola i el central espanyol Rafa Marín). Es mantenen els Kvaratskhelia, Osimhen, Simeone, Lobotka, Di Lorenzo... que la temporada passada van completar una discreta campanya a la lliga (desens) i van quedar fora de la Champions als vuitens, eliminats pel Barcelona.

Els comentaris dels dos partits seran de Jordi Sunyer. L'anàlisi tècnica del Girona-Tolosa serà d'Àlex Delmàs, i la del Nàpols-Girona, de Gerard Autet.

L'Espanyol s'enfronta a l'Osca i el Tolosa a la Ciutat Esportiva Dani Jarque

Esport3 oferirà els dos amistosos de pretemporada de l'Espanyol d'aquesta setmana, que tindran la Dani Jarque com a escenari. Dimecres, els de Manolo González s'enfrontaran a l'Osca, de la Segona Divisió, a les 19.00. Els blanc-i-blaus volen mantenir les bones sensacions que van deixar en el primer partit de preparació contra el Girona. El rival, entrenat pel granollerí Antonio Hidalgo, va ser el 17è classificat a la divisió de plata.

Diumenge el repte serà més exigent. L'Espanyol s'enfrontarà al Tolosa francès. Els periquitos es posaran a prova contra l'onzè de la Ligue 1, un equip fort en el pla físic i que també té un tècnic català, Carles Martínez, amb experiència com a entrenador al planter blanc-i-blau i també al del Barça.

Els comentaris dels dos partits serà d'Oriol Vidal, amb l'anàlisi tècnica de Juli Martínez (Osca) i de Marc Mayola (Tolosa).

 
Anar al contingut