3Cat, compromesa amb els drets LGTBIQ+ a través d'EVA

L'"Orgull de generació", amb les cares més conegudes de la comunitat juvenil, participarà aquest dissabte a la manifestació de l'Orgull a Barcelona amb una carrossa pròpia

3Cat serà a la manifestació de l'orgull d'aquest dissabte, 20 de juliol, a partir de les 18.00, a Barcelona, amb algunes de les cares habituals d'EVA, com Sofia Coll, Scorpio, Mariona Pujol, Albert Roig, Celia Mayoral, Melo Moreno, Laura Llobet, Walter Capdevila, Alex Bonet, Nadine Romero, Carla Rubio i Alberto Gadel, entre d'altres.  

La representació del col·lectiu forma part de la identitat dels continguts d'EVA de manera natural des que es va estrenar i, ara, la generació orgullosa, l'"Orgull de generació", es reivindicarà amb els seus seguidors i espectadors dels diferents formats audiovisuals de la comunitat amb una carrossa personalitzada amb els colors de la bandera LGTBIQ+.

El recorregut de la carrossa a l'orgull de Barcelona es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube i TikTok d'EVA, a partir de les 19.30. Una experiència immersiva, innovadora i enfocada al consum digital presentada per les cares habituals de la comunitat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EVA (@someva__)

EVA és l'espai de continguts de 3Cat per al públic jove i la generació Z. Un projecte 100% digital, que promou l'ús natural del català a les xarxes socials i on els protagonistes són els creadors de continguts en català.

La comunitat neix a TikTok i Instagram i s'expandeix a Youtube, Twitch, Spotify i a la plataforma 3Cat, amb una gran oferta de continguts d'entreteniment i divulgació en català creats per joves i per a joves, des de la humilitat, sense filtres i amb esperit disruptiu, tot adoptant el llenguatge i els formats propis de la seva generació.

EVA és ja una comunitat de referència a Catalunya, un espai actiu i dinàmic que les noves generacions de creadores i creadors de continguts hi aspiren i s'hi emmirallen. Un nou ecosistema audiovisual amb les seves pròpies cares i referents, creatiu, festiu, divers i inclusiu.  

Des de l'estrena, ara fa un any, els seus continguts superen els 176 milions de reproduccions a les xarxes socials i a la plataforma 3Cat. Fins a 22.000 dispositius únics de mitjana connecten amb EVA cada mes a la plataforma i la comunitat acumula a les xarxes socials més de 100.000 seguidors.  

Entre els programes més destacats hi trobem el "LOFT" d'iCat, "Truca quan arribis" o "Pisos d'estudiants", exclusius de la plataforma 3Cat, el multiformat "Clímax" o el videopòdcast "La turra", distribuït tant a la plataforma com a Spotify i a les xarxes socials.  

 

3Cat.cat/EVA

#SomEVA

#OrgullEVA

Anar al contingut