Barcelona

Joan Carretero no descarta acords amb Solidaritat Catalana tot i que no es reuneixi avui amb Laporta

El líder de Reagrupament, Joan Carretero, no es reunirà aquest dijous amb Joan Laporta, que encapçala la candidatura de Solidaritat Catalana, però no ha descartat fer-ho més endavant i creu que encara hi ha marge per arribar a acords. En una entrevista a "Els matins" de TV3, Carretero ha explicat que el seu partit seguirà el seu propi camí en les eleccions catalanes. S'ha mostrat confiat, però, que s'arribarà a acords amb altres formacions independentistes, tot i que no n'ha volgut donar gaires detalls.

Actualitzat
El líder de Reagrupament, Joan Carretero, creu que encara hi ha marge per arribar a acords amb Solidaritat Catalana, encapçalada per l'expresident del Barça Joan Laporta. Carretero ha explicat al programa "Els matins" de TV3 que no es trobarà aquest dijous amb Laporta per problemes d'agenda, ja que ha de passar consulta a Puigcerdà, però ha afegit que el seu partit està disposat a parlar amb totes les formacions: "No hem tancat la porta a ningú", ha volgut deixar clar Carretero, que ha afegit que el seu partit està "obert al diàleg i a l'entesa".

Joan Carretero s'ha mostrat confiat que el partit que lidera arribarà a una entesa de cara a les eleccions catalanes amb corrents independentistes com ara Suma Independència o les CUP, però no n'ha volgut esmentar cap més.

Sobre Joan Laporta, el líder de Reagrupament ha considerat "legítim" que l'expresident del Barça lideri un nou moviment i ha afegit que el seu partit seguirà el seu propi projecte de cara a les eleccions: "Nosaltres hi som i fa anys que prediquem el mateix". El fet que Carretero i Laporta no es trobin aquest dijous torna a refredar la possibilitat d'una coalició per la independència, una proposta que han plantejat diverses formacions independentistes.



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut