Salou

Un grup d'estudiants provoca aldarulls i destrosses als apartaments d'un edifici de Salou

Un grup d'entre 50 i 60 estudiants ha provocat destrosses importants en 9 apartaments d'un edifici del municipi de Salou. Els joves, procedents del País Basc, han viatjat a Salou per celebrar el final de curs i aquesta era l'última nit que passaven al municipi. La festa, però, ha acabat amb aldarulls i els joves han trencat fanals, material de l'immoble i tots els ascensors del bloc. Unes destrosses que segons els veïns superarien els 20.000 euros de despesa.

Actualitzat
Els fets han passat aquest dissabte a la nit a l'edifici Bahia Dorada del carrer de Saragossa, un edifici que compta tant amb veïns estables, com amb apartaments de lloguer de turistes gestionats per l'agència Brisasol de Salou. Els joves justifiquen l'acció després de considerar que l'agència és al darrere de tres robatoris que han patit des de dimecres passat. L'agència Brisasol, de moment, ha retingut les fiances dels nou apartaments a l'espera de saber el cost de les destrosses.

Per la seva banda, els veïns de la zona ja fa temps que denuncien que aquesta situació és massa habitual i reclamen que es prenguin mesures per evitar que aquest tipus d'incidents es repeteixin.

Els Mossos d'Esquadra han intervingut i ja han pres declaració als estudiants. Els veïns, per la seva banda, no descarten la possibilitat d'emprendre mesures legals contra l'agència per exigir que es faci càrrec de les despeses de reparació que s'hauran de fer a l'edifici.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut