El camp de l'Illueca ple de gom a gom al partit de Copa contra el Deportivo, el 17 de desembre de 2019
El camp de l'Illueca ple de gom a gom al partit de Copa contra el Deportivo, el 17 de desembre de 2019 (Illueca)
FUTBOL

Zinedine Zidane fitxa per un tercera aragonès

L'Illueca ha firmat amb el jove extrem, que comparteix nom i cognom amb la llegenda del Reial Madrid

Zinedine Zidane ha fitxat per l'Illueca, equip aragonès de Tercera Federació. No, no és el migcampista francès i campió d'Europa amb el Reial Madrid. Es tracta de Zinedine Zidane Stoica  L'extrem prové del juvenil del Balsas Picarral. Aquest any, han quedat tercers de la Lliga Nacional juvenil d'Aragó, amb 71 punts. Un balanç de 22 victòries, 5 empats i 7 derrotes.

El 9 del Balsas ha cridat l'atenció d'un Illueca que s'ha quedat a les portes dels play-offs d'ascens a 2a RFEF. "Sumarà la seva qualitat i rapidesa en banda", afirmen al tuit.

L'entrenador, sense equip des que va marxar de Madrid

L'última temporada de Zizou a les banquetes va ser la 2020-2021. El francès deixava el Bernabéu després d'una temporada en blanc: eliminats per l'Alcoià a la Copa, segons a la Lliga i fora de la Champions després de perdre contra el Chelsea a les semifinals.

Fins ara, no ha agafat cap projecte nou, i no per falta d'ofertes. Equips del golf Pèrsic i seleccions han temptejat l'opció. L'última, la selecció francesa. Deschamps no està aconseguint trobar la millor versió i els dubtes tornen al país.

Tanmateix, ha estat centrat en el projecte del Rodez AF (Segona Divisió francesa), club del qual és accionista, i també ha estat involucrat amb Alpine. Zidane és ambaixador de l'escuderia francesa de Fórmula 1.

Anar al contingut