Zacharie Risacher, amb el comissionat de l'NBA Adam Silver (EFE)
Bàsquet NBA

Zaccharie Risacher, el segon francès que arriba a ser número 1 del draft

El fill de l'exjugador de l'Unicaja, nascut a Màlaga, succeeix Wembanyama i ha estat triat en primer lloc pels Atlanta Hawks

Redacció Esport3Actualitzat

El bàsquet francès està de moda, si més no a l'NBA. Si l'any passat Victor Wembanyama va ser escollit com a número 1 indiscutible del draft, en aquesta edició dos jugadors francesos han ocupat els dos primers llocs de la tria. 

El número 1 és Zaccharie Risacher, un aler de 2,06 metres que ha estat triat pels Atlanta Hawks. El cognom és força conegut en el món del bàsquet, ja que Zaccharie, de 19 anys, és fill de l'exjugador de l'Unicaja Stéphane Risacher i, de fet, el nou número 1 del draft va néixer a Màlaga. 

El número 2 també és francès: és el pivot Alex Sarr (2,13 m). Al primer nord-americà, Reed Shepard, el trobem en el número 3, escollit pels Houston Rockets. 

Juan Núñez, el base pretès pel Barça, no ha estat escollit en la primera ronda, cosa que incrementa les seves opcions de quedar-se a Europa, i haurà d'esperar a la segona jornada per saber en quina posició queda finalment.    

 

 

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut