Xavi ha elogiat el paper dels joves
Barça

Xavi: "Sort en tenim, dels joves. Estan aguantant l'equip en els moments complicats"

El tècnic blaugrana lloa el rendiment dels jugadors joves, però reconeix que no poden ser el pal de paller

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi Hernández ha tornat a fer un bany de realitat després de l'empat a 2 contra l'Osasuna. El tècnic blaugrana s'ha desfet en elogis pel rendiment dels seus jugadors més joves, tot i que és conscient que la realitat de l'equip és dura:

Sort en tenim, dels joves. Estan aguantant l'equip en els moments més complicats. Abde, Nico, Gavi… Ells són els que marquen les diferències en un moment complicat. Però això té una part positiva i una altra de negativa. Tenen 17, 18 i 19 anys i és positiu per al futur del club perquè ve una fornada espectacular, però no sempre tindran un rendiment excel·lent. Hem de tenir paciència. El partit d'Abde ha estat espectacular. Com el de Nico, Gavi... però ells no poden ser ara el pal de paller. Tots ens hem de posar les piles.

Xavi ha lamentat la gestió de partit en els darrers minuts, conscient i resignat perquè l'equip té molts aspectes per millorar:

L'empat és insuficient. Als últims minuts hem estat incapaços de tenir possessions llargues al camp contrari. Estem en una dinàmica negativa que no aconseguim trencar. No hem pogut aconseguir el domini del partit en els últims minuts. Tenim un problema gran en això, un problema molt gros. No pot ser. Havíem de jugar a camp contrari i tenir més paciència. Són tantes coses les que hem de millorar...

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut