Xavi: "S'ha de tornar al model de joc. L'havíem perdut i em sorprèn moltíssim"

El tècnic blaugrana reconeix que a l'equip li falta ofici, reitera que necessita temps i ha tornat a destacar el papers dels joves, especialment Gavi
Redacció Esport3 Actualitzat

Xavi Hernández ha fet un balanç amb llums i ombres, després de la victòria contra l'Elx (3-2), però s'ha mostrat sorprès per la pèrdua de l'estil de joc del club en els últims anys:

Per seguir creixent, s'ha de tornar al model de joc. L'havíem perdut i em sorprèn moltíssim. Fins el primer gol de l'Elx, que ha estat un error nostre "tremendo", estàvem fent un bon partit. Ens falta més ofici. Estem jugant amb joves, que marquen la diferència, però que necessiten temps. No he estat aquí els últims sis anys, però hi ha coses que sorprenen a nivell tàctic i que costen d'entendre. No sé de qui és responsabilitat però està passant i per això ens està costant tot més.

Preguntat de nou sobre el paper dels joves, Xavi ha destacat el bon partit de Gavi, tot i recordar l'aportació dels veterans:

El partit de Gavi és de barret. És un espectacle veure com competeix amb 17 anys, m'emociona. Jo amb la seva edat estava espantat... És el futur del club amb Eric, Nico, Abde, Araujo… La generació que ve és espectacular. Els veterans s'estan deixant la pell, però és una sorpresa que els gols i les assistències siguin dels joves. No és una crítica als veterans. Busquets, Alba, De Jong, Ter Stegen, tots ajuden.

Al tècnic egarenc també li han preguntat per l'actuació de Frenkie de Jong, xiulat tímidament per alguns aficionats:

Frenkie ha tingut molèsties durant la setmana. L'hem cuidat. Ha fet un treball fosc molt bo, potser no ha estat tan fi en la passada com Gavi o Nico.

Resum del Barça-Elx (3-2)

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut